13
Views

„Arunca-ti painea pe ape, si dupa multa vreme o vei gasi iarasi!” (Eclesiastul 11.1)

Astazi am primit mesajul umanitar de mai jos, cu rugamintea de „a-l da mai departe”. Ceea ce am si facut si fac, postand acest mesaj si pe blog, cu dorinta si speranta ca va fi luat in considerare si ca va fi dat mai departe – daca nu oamenilor, catre Dumnezeu si, in mod deosebit, acest lucru mi-l doresc eu. Pe mine mesajul m-a „miscat”, pentru ca este vorba de un copil, dar si pentru ca stiu ca boala poate afecta pe oricine si oricand, inclusiv pe cei dragi ai nostri…

Cei care nu pot contribui cu bani, o pot face amintindu-l pe Alex in rugaciune.

Dar ca sa stiti pentru ce sunteti rugati sa contribuiti financiar, prin rugaciune sau cu o vorba buna – la cine poate intinde o mana, cititi mesajul de mai jos – cel pe care eu l-am primit pe email.

Buna ziua tuturor,

Va scriu si va cer ajutor in numele lui Alexandru, coleg de grupa la gradinita cu baiatul meu cel mare. Alex are tumora maligna la cap, neoperabila-zic medicii romani, dupa o tentativa nereusita. Acum e la Fundeni pe citostatice. Starea lui se agraveaza pe zi ce trece. Cazul lui a fost preluat de o fundatie, „Salveaza vieti”, s-au facut toate demersurile necesare pt. a-l trimite la o clinica in Germania, dar au nevoie pentru inceput de 3000 euro ca sa ajunga acolo si sa inceapa investigatiile. Din pacate, nu au acesti bani.
Pe 9 iunie, Alexandru implineste 7 ani.

Are un cont deschis la BCR, pe numele mamei, Dumitru Constanta Florentina:
RO48RNCB0318002970850001
Orice ajutor este binevenit.

Va multumesc anticipat pentru intelegere.

baruc.ro – Ajuta-l pe Alex sa traiasca si sa creasca

About The Author
-