47
Views

VEZI VIDEO AICI: http://maranatharomania.ro/proiecte-sociale/casa-unei-familii-adventiste-din-banat-a-ars-din-temelii/

Nelu Danila este din comuna Sepreus jud. Arad, are 3 copii si de peste 10 ani s-a stabilit in comuna Varfurile, jud. Arad. Si-a vandut locuinta din comuna natala si in anul acesta si-a finalizat o mica locuinta din lemn in comuna Varfurile. In data de 2 Mai, in timp ce atat el cat si sotia lui erau plecati de acasa, locuinta lor din lemn a ars din temelii in urma unui incendiu devastator, fara sa se mai poata recupera aproape nimic. Vecinii si cei care au vazut primii incendiul nu l-au putut anunta la timp pe Nelu pentru ca era intr-o zona fara semnal la telefon. De asemenea, pompierii au ajuns prea tarziu ca sa se mai poata face ceva. Casa era construita din lemn, iar pe exterior era numai in polistiren fara tencuiala, fiind unul dintre motivele pentru care locuinta a ars foarte repede in intregime.

Nelu, sotia lui si cei 3 copii au pierdut tot ce aveau si au ramas numai cu hainele de pe ei.
Nelu este fratele nostru si dorim sa il ajutam si noi alaturi de alti frati, rude si prietenii care il vor ajuta cu siguranta.

Pentru ca a ramas sub cerul liber impreuna cu cei 3 copii, dorinta lui Nelu este sa isi reconstruiasca locuinta. Pentru acest lucru are nevoie de sprijinul nostru material si financiar.

Maranatha Romania face un apel la toti fratii din tara si din strainatate care doresc sa il ajute pe Nelu sa isi poata reconstrui locuinta.

Pentru cei care doresc detalii suplimentare ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doriti sa faceti donatii pentru reconstructia locuintei, le puteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/
3. In conturile bancare de mai jos, deschise pe numele Maranatha Romania, la Raiffeisen Bank:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

ATENTIE!!

Cei care vor dona in conturile bancare, va rugam sa specificati destinatia fondurilor: PT NELU

Cei care veti dona online cu cardul sau prin PayPal, va rugam sa ne confirmati donatia facuta prin email sau telefonic.

Maranatha Romania, impreuna cu Nelu si familia lui va vor tine la curent cu mersul lucrarilor de reconstructie, prin materiale video, interviuri video si imagini foto.

VEZI VIDEO – Casa unei familii adventiste din Banat a ars din temelii

About The Author
-