10
Views

Este uimitor cat de frumos lucreaza Dumnezeu, iar in cazul Maranatha Romania Domnul si-a creat un mod de actiona care se repeta de aproape patru ani de zile. Vezi mai multe detalii pe www.maranatharomania.ro

1. Intotdeauna noi facem planul de misiune si ne punem o tinta inalta. In acest caz, sa acoperim jud. Mehedinti cu literatura.

2. Organizam actiunea fara ca sa avem nimic, nici macar perspective. In cazul nostru, am luat legatura cu pastorii locali. Nu aveam nici o carte sau promisiuni.
Planul era sa acoperim in prima faza zona Orsova, inclusiv orasul, pentru care aveam nevoie de 4 000 de carti.

3. Intotdeauna dupa ce Maranatha Romania si-a incheiat partea, intervine Dumnezeu, care, de fiecare data dupa ce am pus genunchiul jos, ne-a trimis cate ceva din ceea ce aveam nevoie. De patru ani de zile este regula, ca la inceput Dumnezeu sa ne trimita o parte din ceea ce cerem.
In cazul nostru, din cele 4 000 de carti cate aveam nevoie, am primit cu o luna inainte 1 000 de carti.
Prin aceasta Domnul ne vorbeste si ne spune ca planul este al Lui, si pana cand se va implini data stabilita sa incepem actiunea vom primi totul.

4. Intotdeauna in ultima clipa, cand numai vezi solutii, cand esti gata sa zici ca de data aceasta Domnul nu a intervenit, se manifesta puterea lui Dumnezeu, care ne demonstreaza ca aceasta lucrare nu este a noastra, nu noi o conducem, ci Insusi Dumnezeu.

In cazul nostru stabilisem cu pastorul local data, ziua cand sa incepem actiunea. Cu cateva zile inainte am primit un telefon de la o sora din Romania, care ne-a spus ca o cunostinta de a ei, a platit 20 000 de carti pentru actiunea Maranatha Romania din jud. Mehedinti.

Personal nu imi venea sa cred, incat am rugat-o sa imi mai spuna inca odata suma de carti caci mi se parea ca nu aud bine. Dumnezeu face minuni! La timpul hotarat de El, misca o inima pe care o cunoaste si pregateste ca inca o actiune sa fie realizata prin puterea lui.
Ma intreb insa acum: oare ce ne sta in fata?

Stimati frati, Satana nu sta cu mainile in san, de aceea rugati-va pentru Maranatha Romania, ca Domnul sa de-a biruinta acestei lucrari prin puterea Duhului Sfant. Iar pe noi, niste simple unelte in mana Lui, sa ne faca in stare de aceasta lucrare, sa ne de-a intelepciune sa o ducem pana la capat in umilinta si smerenie.

In curand vom reveni cu imagini VIDEO de la actiunea din judetul Mehedinti.

 

Am cerut Domnului 4 000 de carti si am primit 20 000

Despre autor
-