311
Views

ellen_whiteMotive pentru care merită…
Unii folosesc expresia „nu mai este timp!” Ce afirmație tragică… Și totuși desprinsă din realitatea care ne înconjoară. „În luptă, timpul curge amestecat cu adrenalină. Dar nu se precipită întotdeuna la fel și în marea luptă – aici timpul curge uneori a groază, alteori a inconștiență.” S.I.
Dintre ideile cele mai rezonante, considerate, extrase din primele trei secţiuni ale materialului nostru de studiu, primordinal de adus în discuţie aş dosebi conştientizarea unei nevoi, mai ales în rândul tinerilor.
Totul sau nimic
Dacă nu cazi pe front, ești biruitor. Dacă nu vorbim de o luptă pierdută, atunci vorbim de o viață împlinită. Cel care însă în urma lecturii (cel puţin a primelor trei secţiuni din Solii pentru tineret), nu reuşeşte să identifice o imperioasă nevoie de transformare, necesitatea unei schimbări lăuntrice, se aseamănă cu un cerşetor care se împiedică de un cufăr plin cu aur, după care se ridică şi îşi continuă drumul în aceeaşi stare deplorabilă în care s-a aflat dintotdauna; se mai aseamănă cu omul din pilda comorii ascunse într-o ţarină, lipsit dar de bucuria care l-ar putea motiva să vândă tot ce are pentru a cumpăra ţarina în care a găsit tezaurul (Matei 13,44), sau îl mai putem asemăna “cu un om care îşi priveşte faţa firească într-o oglindă şi, după ce s-a privit, pleacă si uită îndată cum era.” continuarea aici […]

Mesajul ei pentru tine II

| Articole / Stiri, Revista Respiro |
Despre autor
-