285
Views

tumblr_mc0pkjcv151r8y6u2o1_500De aceea, încurajați-vă unii pe alții și întăriți-vă unii pe alții…” 1 Tesaloniceni 5:11
A încuraja – una din marile binecuvântări dintr-o relație. Înseamnă să sprijini pe celălalt să continue și să meargă până la capăt în atingerea unei ținte. Înseamnă să ajuți pe celălalt să arate dragoste și să facă lucrurile potrivite. Este ca atunci când suni pentru că știi că celălalt are o zi grea și să spui “te iubesc și mă rog pentru tine”. Încurajezi atunci când spui: “Știu că poți! Am încredere în tine!”
Încurajarea ne ne ajută să nu obosim în a face lucruri bune. Ne ajută să mergem mai departe chiar și atunci când e greu și întâmpinăm obstacole. Încurajarea ne determină să continuăm să facem ceea ce știm că este bine să facem. Înseamnă să inspiri curaj și hotărâre în a găsi soluțiile potrivite.
A încuraja înseamnă să te declari susținătorul partenerului de viață. Cu sinceritate și aprecieri juste, poți spune celuilalt cât de mult crezi în el/ea. Neasumându-ți sarcina celuilalt, îi arăți că ai încredere că o poate duce la bun sfârșit. Vorbind cu încredere despre capacitățile celuilalt, îi arăți că știi că o poate face. continuarea aici […]

Încurajati-vă unii pe alții!

| Articole / Stiri, Revista Respiro |
Despre autor
-