220
Views

CorporateresponsibilityConform Dicționarului explicativ al limbii române responsabilitatea înseamnă obligaţia de a efectua un lucru, de a suporta consecinţele şi de a-ţi asuma răspunderea pentru ceva sau cineva anume.
Aplicând ideea de responsabilitate în dreptul tinerilor se creează ceva diferențe între adulți și tineri, diferențe de opinie, cu privire la modul în care aceștia din urmă și-o asumă, prin simpa afirmație din partea adulţilor cum că tinerii ar fi iresponsabili. Majoritatea tinerilor de azi ajung să se dscurajeze din cauză că nu au modele în viaţă pe care să le urmeze, chiar dacă modelul suprem pe care oricine ar trebui să îl urmeze trebuie să fie Dumnezeu. Și poate că suntem tentați să acuzăm confortul pe care părinţii îl oferă copilului, „cruțând” astfel responsabilitatea.
Mulţi părinţi își derutează copiii prin imaturitatea pe care tocmai ei o dovedesc, făcându-i să interpreteze un tipar deficitar și astfel ajung să îşi transforme proprii copii în niște tineri iresponsabili. continuarea aici […]

Exercițiul responsabilității

| Articole / Stiri, Revista Respiro |
Despre autor
-