Views

EMA_9792-Edit copy

1. IndraznesteÎn cadrul evenimentului Zilele Institutului Teologic Adventist care a avut loc în perioada 13-15 mai 2016, s-a organizat o lansare de carte. Acest moment a fost posibil datorită inițiativei unui grup de studenți și profesori care au tradus cartea Îndrăznește să ceri mai mult (Daring to ask for more), scrisă de Melodious Echo Mason (Melody Mason) din Statele Unite. Acest proiect editorial a fost organizat împreună cu Editura Viață și Sănătate, fiind o continuare a inițiativei de anul trecut, când a fost tipărită cartea scrisă de Rivelino Montenegro, Iosif, președinte și director executiv.

Cartea Îndrăznește să ceri mai mult a fost tipărită de editura Pacific Press în anul 2014, iar în scurt timp s-a văzut că are un impact deosebit la public. De la început s-a bucurat de recomandarea unor persoane care nu am nevoie de prezentare, cum ar fi Doug Batchelor, președinte și evanghelist, Amazing Facts, Dwight Nelson, pastor senior, Pioneer Memorial Church, Andrews University sau Jerry Page, secretarul Asociației Pastorale în cadrul Conferinței Generale. Dar, așa cum recunoaște și autoarea acestei cărți, ceea ce oferă putere textului scris pe fiecare filă a cărții este numai Duhul lui Dumnezeu. Anul trecut această carte a fost declarată Bestseller al editurii Pacific Press.

Echipa de traducători a fost formată din Ștefan Bărbuceanu, Daniel Nițu, Denisa Rotaru, Emanuel EMA_9804 copySălăgean, Iuliu Sturza și Emina Țuțuianu. Din grupul editorial au făcut parte Lect. univ. dr. Roxana Lupu – lectura manuscrisului, Livia Ciobanu – Mihai – redactare și Irina Toncu – tehnoredactare.

MELODY MASON, cunoscută și ca Melodious Echo [Ecou melodios] are o pasiune pentru rugăciune și pentru a-i ajuta pe alții să cultive o relație autentică cu Dumnezeu. Pe lângă activitatea de la ARME Bible Camp Ministries și susținerea activității devoționale din Conferința Arkansas-Louisiana, este și coordonatorul programului de rugăciune pentru Consiliul Anual al Conferinței Generale, dar și pentru alte evenimente ale bisericii. Melody iubește drumețiile, scrisul, voluntariatul în proiecte de misiune externă și fotografia. Când nu călătorește în jurul lumii, Melody poate fi găsită acasă, cu familia ei, la ferma din Ozarks, Arkansas, unde a copilărit.

EMA_9770-Edit copyPentru cititorii de limbă română, Melody Mason are un mesaj special: “Mă rog ca această carte să te încurajeze, să te provoace și să te inspire să-ți dorești cu adevărat mai mult în umblarea ta cu Dumnezu. În general, noi creștinii Îl păstrăm pe Dumnezeu într-o cutie. De aceea rugăciunile noastre au în vedere lucruri atât de mici. Noi gândim la nivel mic. Trebuie să ne amintim că Dumnezeu este în stare “să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi.” (Efeseni 3:20) Vă provoc să-L puneți la încercare și să testați ceea ce scrie în Cuvântul Său. Dacă veți urma principiile prezentate în această carte, cred că Domnul va deschide deasupra voastră ferestre cerești de binecuvântare. (Maleahi 3:10). El este credincios! El este nerebdător să facă mult mai mult în viața noastră dacă ne supunem Lui și dacă noi învățăm să ne rugăm cu credință.”

În final mai amintim doar că această carte este dedicată “tuturor celor ce flămânzesc și însetează după mai multă credință, după mai multă putere, după mai multe biruințe în viața de zi cu zi și, cel mai important, celor care flămânzesc mai mult după scumpul nostru Salvator. Domnul va răspunde strigătelor voastre. Continuați să îndrăzniți să cereți mai mult!”

Emanuel Sălăgean/Institutul Teologic Adventist

EMA_9774-Edit copy

Lansare de carte la Institutul Teologic Adventist: Îndrăznește să ceri mai mult!

| Intercer Tv |
Despre autor
-