Zilele Universității Adventus 17-19 mai 2019

Views

 

În perioada 17-19 mai 2019 a avut loc în campusul adventist din Cernica evenimentul Zilele Universității Adventus. La această întâlnire au participat peste 400 de adolescenți și tineri interesați de educația adventistă și de o experiență spirituală autentică. Activitățile și momentele de închinare pregătită de organizatori s-au desfășurat sub motto-ul: Transformați asemenea Lui, mesaj inspirat din versetul biblic scris în Romani 2:12.Invitatul evenimentului din acest an a fost dr. Jan Harry Cabungcal, neurolog la Spitalul Universitar din Lausanne, Elveția. Originar din Filipine, Jan Harry Cabungcal și-a terminat studiile doctorale la Universitatea din Zurich în anul 2002. Este căsătorit și are trei copii, o fetiță și doi băieți.

Tinerii care au fost prezenți în campus au apreciat oferta organizatorilor și au trăit o experiență frumoasă, așa cum chiar ei au mărturisit: Mulțumesc frumos pentru ospitalitate și pentru căldura sufleteasca cu care am fost primiți! A fost un Sabat cu adevărat deosebit și m-am bucurat nespus sa fiu înconjurată de oameni amabili și de prezenta lui Dumnezeu in mijlocul nostru. Cred ca a fost un mare câștig pentru mine prezenta într-un loc așa de minunat …Invitatul a fost trimis de la Domnul. El sa fie binecuvântat, căci numai datorită Lui Dumnezeu avem toate lucrurile! Domnul sa vie cu dumneavoastră in continuare!

Dacă sunteți elevi sau studenți și nu ați reușit să ajungeți la evenimentul organizat săptămâna trecută, dar vă doriți să studiați la Universitatea Adventus sau la Școala postliceală Dr. Luca din Cernica, vă așteptăm la Zilele Universității Adventus ediția 2020. Cei care sunteți interesați de oferta educațională a campusului adventist din Cernica, sunteți invitați să vizitați site-ul: uadventus.ro.

 

 

 

Zilele Universității Adventus 17-19 mai 2019

| Predici (Toate) |
Despre autor
-