Sufar de CANCER pe creier! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul in Turcia!

Views

Iți scriu cu lacrimi în ochi, pentru că sunt o mamă care trec prin cea mai grea încercare cu băiețelul meu.

Bogdănel, suferă de CANCER la creier! În luna martie, anul acesta, a fost diagnosticat cu această boală cumplită, iar de atunci, suntem tot prin spitale. În România nu i s-a dat nicio șansă la viață de aceea am fost nevoiți să venim în Turcia, la Spitalul Medical Park din Istanbul, unde suntem și acum.

De curand, Bogdănel a trecut cu succes printr-o operație foarte riscantă de îndepărtare a tumorii craniene.

În prezent, el urmează un tratament cu radioterapie și un tratament medicamentos în cadrul aceluiași spital. Costurile tratamentului și spitalizarii se ridică la zeci de mii de euro, bani pe care noi, ca părinți, nu îi avem.

Te rog, comanda pentru băiețelul meu de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamaranatha.ro, o Biblie, o carte crestina sau un cadou crestin, si imi poti salva viata.

În acest fel, ai oferit o sansa în plus vieții lui Bogdănel.

Numărul de telefon la care pot fi contactată, doar pe Whatsapp, este: 0760.292.828

Te rog, poartă-ne în rugăciunile tale, Dumnezeu sa ii ofere lui Bogdanel vindecare deplina!

Cu recunoștință,unile tale, pentru ca Dumnezeu să îi ofere băiețelului meu vindecare completă!

Arsene Andrada, mama lui Bogdănel.

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor.

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Sufar de CANCER pe creier! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul in Turcia!

About The Author
-