Libraria Crestina Maranatha a donat 3.000 Euro pentru un baietel aflat in coma vegetativa

Views

Dragi prieteni si clienti ai Librariei Crestine Maranatha

Mario Voda are 13 ani, este din satul Maguri, jud. Timis, si face parte dintr-o familie de frati crestini baptisti. In urma cu doi ani de zile a suferit un grav accident rutier in urma caruia a ramas in coma vegetativa. De atunci, mai mult a stat in spital, mama lui fiind clipa de clipa langa el. Doar in luna februarie Mario a suferit 3 operatii pe creier in Timisoara.

Costurile lunare cu tratamentul si toate cheltuielile aferente situatiei grave in care se afla, sunt peste puterile financiare ale familiei Voda. Inclusiv tatal lui Mario este bolnav si dependent de un aparat de respirat.

In acest context, in luna aprilie Libraria Crestina Maranatha (www.librariamaranatha.ro) a preluat cazul lui Mario pentru a-l ajuta. Pe tot parcursul lunii Aprilie din fiecare comanda de Biblii, carti crestine si cadouri crestine au fost redirectionate fonduri pentru ajutorarea lui Mario.

In final, Mario a primit donatie din partea Librariei Crestine Maranatha suma de 3.000 de euro. De asemenea, libraria a achizitionat pentru Mario un aparat chirurgical de aspirat secretii in valoare de 450 de euro, de care practic depinde viata lui Mario. In materialul video de mai jos, puteti urmari mesajul de multumire din partea mamei lui Mario, catre toti clientii si donatorii Librariei Maranatha.

Din pacate starea lui Mario s-a agravat, a fost adus recent de urgenta in Timisoara la Louis Turcanu, iar in acest moment este la terapie intensiva. Medicii sunt rezervati in privinta lui Mario. Practic, in Romania medicii nu au nici o solutie pentru Mario.

Doamna Voda Claudia (mama lui Mario), face un apel la toti fratii sa il poarte in rugaciune pe Mario, si sa o ajute sa gaseasca o clinica sau un medic specialist in strainatate. Familia Voda este o familie simpla, si nu se pot descurca singuri sa gaseasca medici sau clinici in strainatate.
Pe langa ajutorul financiar oferit, Libraria Crestina Maranatha, a inceput demersurile si coordoneaza efortul de a indentifica clinici sau medici specialisti in strainatate, care sa ii ofere lui Mario:
– o a doua opinie despre starea lui;
– sa gaseasca solutii pentru ca Mario sa poata iesi din coma, sa poata duce o viata cat mai aproape de normalitate.

De aceea, avem nevoie de ajutorul tuturor celor care ne pot oferi orice informatie in acest sens. Cei care pot ajuta va rugam sa o contactati pe doamna Voda Claudia la numarul de telefon: 0751.296.411 pentru a va pune la dispozitie documentele medicale necesare.

Imediat ce vom gasi o clinica sau medic specialist in strainatate, Libraria Crestina Maranatha este dispusa sa ajute si sa coordoneze eforturile de acoperire a tuturor costurilor aferente spitalizarii si tratamentului in strainatate.

De asemenea, Libraria Crestina Maranatha va continua sa ajute copiii bolnavi de cancer, leucemie, sau alte boli grave. Pe parcursul lunii Mai, prin orice comanda de Biblii, carti crestine, sau cadouri crestine, il vom ajuta pe Amariei Alin, un baietel de doar 11 ani care sufera de CANCER pe creier, si are nevoie de zeci de mii de Euro pentru tratamentul in Turcia. Prin orice comanda la Libraria Maranatha ne vei ajuta sa ii platim tratamentul impotriva cancerului pe luna Mai.

Cu respect
Libraria Crestina Maranatha
www.librariamaranatha.ro

 

Libraria Crestina Maranatha a donat 3.000 Euro pentru un baietel aflat in coma vegetativa

| Articole / Stiri, Libraria Maranatha |
Despre autor
-