275
Views

CARTE CRESTINALibraria Maranatha a fost lansata la inceputul anului 2012 si are un scop umanitar. Veniturile obtinute din vanzarea de carti crestine, Biblii sau cadouri crestine sunt directionate pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie, copii strazii, copii orfani, mame vaduve, batranii strazii, etc.  In aproximativ 3 ani de zile Libraria Maranatha a devenit cea mai mare librarie crestina online din Romania, dispunand de un depozit propriu si peste 11 000 de produse pe stoc. In ultima perioada mass-media romaneasca a fost plina de anunturi publicitare cu reduceri foarte mari, denumite generic ,,Black Friday”. In acest context, asa cum am obisnuit an de an, Libraria Maranatha va ofera reduceri foarte mari la carti crestine, Biblii si cadouri crestine, acum in preajma Sarbatorilor de Iarna.

Pentru a face mai interesanta oferta noastra, in acest an am denumit aceasta campanie de reduceri masive ,,Black December”.

Astfel, la Libraria Crestina Maranatha veti putea gasi la cele mai mari reduceri:

toata gama de carti crestine: romane crestine, carti crestine pentru copii, carti crestine pentru femei, comentarii biblic, jocuri si activitati biblice, etc;

Biblii: Biblia cu concordanta si explicatii, Biblia de studiu pentru o viata de plina, Biblia Thompson, Biblia Planului Profetic, Biblii din piele, etc;

cadouri crestine: agende crestine, calendare crestine, brelocuri crestine, tricouri crestine, cani inscriptionate cu mesaj crestin, tablouri crestine, etc.

Campania de reduceri la toate aceste produse va incepe din 1 Decembrie si se va finaliza in 31 Decembrie.

Va reamintin ca veniturile obtinute din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine vor fi directionate catre cazurile umanitare in care este implicata asociatia noastra umanitara.

Va multumim ca sunteti clientii si partenerii nostri.

Cu respect

Libraria Maranatha

www.librariamaranatha.ro

 

Incepe BLACK DECEMBRIE la carti crestine, Biblii si cadouri crestine la Libraria Maranatha

About The Author
-