Program Evanghelizare in Comunitatea Peretu 4

Views

In perioada 8 -15 februarie in comunitatea Peretu 4, a avut loc seria de prezentari biblice, sustinute de pastorul Sergiu Eduard Gavril, intitulată „Invata-ne sa ne rugam”.

A fost o săptămână plina de binecuvantari ceresti, o saptamana in care vorbitorul, pastor al Bisericii Adventiste Emaus-Madrid, ne-a captivat prin cuvantul prezentat si un mesaj in care ne-am regasit intreaga asistentă.

In fiecare seara, sala a fost neincapatoare pentru cele 300 de persoane. Pe langa fratietatea din comună, au participat in jur de 50 de persoane neadventiste, cu totii fiind întâmpinați de tinerii noștri prezentatori: Raisa Pana si Mario Nedelcu, care seara de seara au fost prezenți pentru a spune un bun venit tuturor celor ce au ales sa descoperim impreuna tainele rugăciunii.

Pe parcursul intregului program au participat: primarul comunei insotit de viceprimar si consilierii primariei locale, iar in ultima seara primarul si viceprimarul au luat cuvantul, invitandu-ne sa luam aminte la chemarea Domnului pe care am auzit-o.

In fiecare seara partea muzicala a fost sustinuta de fanfara bisericii, de familia pastorului Beni Sisu si de catre interpreta Luiza Spiridon.

Suntem mai bogati dupa o asemenea saptamana alaturi de pastorul Sergiu Gavril, care ne-a condus gandul si inima catre Cartea Sfanta.

Ii suntem recunoscatori lui Dumnezeu pentru aceasta saptamana si dorim ca sămânță semnată sa incolteasca și să aducă rod pentru împărăția cerului!

Mirel Tabacitu
Din partea Comunitatii Peretu 4

Dati click pe imaginile de mai jos pentru a vedea fotografiile mari.

 

Program Evanghelizare in Comunitatea Peretu 4

Despre autor
-