Micii predicatori” – Biserica Adventista Peretu nr. 4

Views
Sâmbătă, 19 decembrie, în Biserica Adventistă Peretu 4, s-a desfășurat programul „Micii predicatori”. În cele ce urmează vreau să vă istorisesc mărturia unui „mic predicator” implicat în acest program:
Dacă ar fi să descriu într-un singur cuvânt sabatul acesta, acela ar fi „provocare”. Cu siguranță a fost o provocare pentru noi, copiii, să ne punem în pielea celor pe care îi urmărim și admirăm încă din începuturile noastre, predicându-ne în biserică. Nu a fost deloc ușor.. Dar cu multă muncă și cu ajutorul instructoarelor care ne-au ajutat în fiecare problemă întâmpinată, am reușit.
Prin intermediul acestei ocazii am văzut ce se află în spatele unui serviciu divin bine realizat. Nici pentru membrii bisericii noastre nu a fost mai ușor.. Provocarea lansată lor, a fost aceea de a vedea dincolo de fețele drăgălașe ale copiilor, potențialul și abilitățile viitorilor membrii și, de ce nu, de a ne privi ca pe niște egali. Pot spune că reușita acestui sabat se datorează în mod clar fiecărui membru, deoarece au fost niște exemple demne de urmat și au avut un aport excepțional în ceea ce privește parcursul nostru în biserica.
În mod cert, nu vă pot spune unde vor fi acești copii peste 10 sau 20 de ani, dar sunt sigură că fiecare îsi va aminti momentul în care a fost învestit ca mic predicator. Aș vrea să vă mulțumesc vouă, adulților, care ați crezut în noi si ne-ați demonstrat că și noi contăm. Sunt sigură că fiecare copil va aprecia de acum înainte munca depusă de membrii bisericii noastre.

La final vă lansez o nouă provocare: aceea de a lăsa copilul din voi să iasă mai des la iveală pentru că însuși Isus spune: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriti, căci Împărăția lui Dumnezeu este a unora ca ei” Luca 18:16

Cu respect,
Tabacitu Mirel Emil

Micii predicatori” – Biserica Adventista Peretu nr. 4

Despre autor
-