La mulți ani, ADRA 2024!

Views
Dragi susținători și prieteni ADRA, În numele echipei ADRA România vă rugăm să primiți DIN TOATĂ INIMA, la ceas aniversar, un călduros LA MULȚI ANI și în anul 2024! Anul 2023 a fost o ocazie de a ne reafirma devotamentul față de văduvă, sărac și orfan și de a ne reaminti că împreună suntem pe drumul binefacerii aplicând învățătura lăsată moștenire de însuși Hristos – să faci întotdeauna binele prin acțiuni altruiste punându-i pe oameni pe primul loc și îngrijind de nevoile acestora. Permiteți-ne să vă facem cunoștință cu cei care, în diferite locuri, au pus umărul și au coordonat atât de bine proiectele. Ei sunt parte a echipei ”Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România”. Munca lor depusă nu ar fi fost posibilă fără ajutorul lui Dumnezeu și fără sprijinul dumneavoastră.   Vă transmitem cele mai sincere mulțumiri pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat în cadrul activităților umanitare ADRA și în anul 2023. Cu ajutorul dumneavoastră, am reușit să aducem schimbări semnificative în comunitatea noastră și să oferim speranță și susținere acolo unde a fost nevoie. Contribuția dumneavoastră nu doar materială, ci și emoțională, a făcut posibilă realizarea misiunii noastre de a aduce schimbări pozitive în comunitate. Fără susținerea dumneavoastră, nu am putea realiza proiectele noastre și să ajutăm persoanele vulnerabile. Sunteți cei care fac posibilă fiecare inițiativă și transformă cu adevărat vieți.
Anul ce a trecut a demonstrat faptul că ADRA îndeplinește cu ajutorul dumneavoastră menirea pe care Dumnezeu a lăsat-o omului, acea menire de a-și sluji aproapele. Vă mulțumim că sunteți loiali proiectelor noastre prin activități de binefacere. Țintele ADRA propuse au fost atinse împreună și ne bucurăm de faptul că implicarea dumneavoastră a dus la realizarea beneficiarilor noștri. Fiecare gest de susținere contează și ne încurajează să continuăm eforturile noastre pentru a face o diferență semnificativă. Sunteți parte integrantă a echipei ADRA și vă apreciem profund devotamentul pentru cauza noastră comună. Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie dedicată schimbării în bine prin construirea unui viitor mai bun.
Pentru anul care urmează ADRA România dorește să aveți parte de multe binecuvântări din partea cerului și, în nădejdea că anul nou 2024 va fi mai bun decât cel trecut, vă dorim zile de bucurie, pace și credință sub protecția lui Dumnezeu. Dorim să fim mai aproape de Dumnezeu și mai aproape unul de altul. ”Tot ce faceți să fie făcut cu dragoste!” (1 Corinteni 16:14). Vă rugăm să primiți, DIN TOATĂ INIMA, la ceas de an nou, prețuirea noastră și răsplata de sus! Vă urăm clipe binecuvântate împreună cu cei dragi! La mulți ani! Cu recunoștință,
ADRA România

La mulți ani, ADRA 2024!

| Articole / Stiri, Intercer |
About The Author
-