Ajută-l și tu pe Alexandru prin proiectul ADRA „Sprijin pentru fiecare”

Views
Accidentele în care copiii sunt loviți de mașini sunt evenimente tragice care pot avea consecințe devastatoare pentru sănătatea și siguranța acestora. Un astfel de caz nefericit este cel al familiei Pană din comuna Poiana, județul Dâmbovița. În luna iulie 2023, copilul lor, Alexandru, în vârstă de 7 ani, a fost lovit din plin de o mașină atunci când a încercat să traverseze strada de la locul de joacă, fiind aruncat la aproximativ 10 metri de trecerea de pietoni.
Martorii din stradă au sunat imediat la Serviciul de Urgență 112 și o salvare l-a transportat pe Alexandru la Secția de Terapie Intensivă unde a stat timp de 4 zile. Din cauza stării lui foarte grave a fost nevoie de operație de fractură femur drept și osteosinteză cu 2 tije. În prezent, Alexandru șchioapătă și are nevoie de recuperare și medicamente, dar pe lângă acest lucru, el și familia lui au nevoie de lucruri necesare unui trai decent, precum îmbrăcăminte, alimente, un frigider, un aragaz și un pat.
„Alexandru este un copil foarte cuminte și iubește foarte mult păsările și animalele. În multe ocazii, în drumul său spre școală își împarte mâncarea cu câinii străzii. Mulțumesc ADRA România pentru tot ce faceți pentru noi”, a declarat Nicoleta Pană, mama lui Alexandru. „Alexandru este un copil foarte iubitor și se atașează foarte mult de oameni, în special de animale. Ca orice copil merită șansa la o viață normală și decentă. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru Alexandru! Dumnezeu să vă răsplătească pentru implicare și dedicare”, a declarat Nicu Ciuraru, Voluntar ADRA în proiectul „Sprijin pentru fiecare”.
„Alexandru are nevoie de noi. În ultimul timp s-a luptat cu durerile cauzate de accident, dar în ciuda acestor lucruri a continuat să creadă într-o viață fără suferință. Copilul are nevoie de ajutorul nostru pentru a avea o viață normală”, a declarat Daniel Neacșu, Manager Proiect. Coordonator Voluntari. Coordonator Proiecte ADRA Muntenia și Dobrogea.
Cei care doresc să se alăture echipei ADRA România în proiectul ”Sprijin pentru fiecare” și să se implice susținându-l pe Alexandru Pană, o pot face:
  • donații financiare în conturile ADRA sau
  • donând chiar acum direct pe site-ul adra.ro/donează pentru proiectul ”Sprijin pentru fiecare” prin specificarea „Alexandru Pană” la destinația banilor.
  • donând chiar acum 2 Euro prin SMS la numărul 8845 cu textul ”ADRA”.
  Beneficiarii proiectului ADRA „Sprijin pentru fiecare”, copii, tineri și vârstnici vulnerabili, în mod special cazuri medicale grave care nu dispun de resurse financiare suficiente pentru tratament, sunt selectați în parteneriat cu Unitățile Administrativ Teritoriale, cu Unitățile de Învățământ și cu alte Instituții publice sau private și corespund direcțiilor de implementare ale proiectelor ADRA România. Finanțatorii sunt persoane fizice și juridice din țară și din afara țării, care, împreună cu voluntarii ADRA România, reușesc să răspundă concret strigătului de ajutor acolo unde este nevoie, decontarea serviciilor medicale variind în funcție de nevoi și de donații de la câteva sute de euro la zeci de mii de euro.
Începând cu anul 1990, Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație. Conducându-se în proiectele asumate după motoul ”Dreptate. Compasiune. Dragoste.”, ADRA România aduce bucurie și speranță în viețile beneficiarilor prin promovarea unui viitor mai bun, a valorilor și a demnității umane. Furnizor de servicii sociale acreditat, ADRA România face parte din rețeaua ADRA Internațional, organizația umanitară globală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, una dintre cele mai răspândite organizații neguvernamentale din lume, fiind activă în peste 118 de țări și conducându-se după o filosofie care îmbină compasiunea cu spiritul practic, adresându-se oamenilor în nevoie, fără să facă deosebiri de ordin rasial, etnic, politic sau religios, cu scopul de a sluji umanității astfel încât toți să conviețuiască așa cum Dumnezeu a plănuit. ADRA România

Ajută-l și tu pe Alexandru prin proiectul ADRA „Sprijin pentru fiecare”

| Articole / Stiri, Intercer |
About The Author
-