ADRA România primește LICENȚĂ și ACREDITARE până în anul 2025: ”ADRA România este un birou de încredere și un exemplu pentru rețeaua ADRA International”

Views
După un proces laborios ce s-a extins pe o perioadă de mai mulți ani și în care a fost implicată echipa ADRA România, în anul 2020, ADRA Internațional licențiază și acreditează biroul ADRA România, pentru o perioadă maximă de cinci ani, ca membru al rețelei ADRA în acord cu standardele internaționale ADRA.
Prin reînnoirea licenței, ADRA România rămâne în continuare alături de celelalte birouri ADRA naționale, lucrând în acord cu regulamentele, procedurile, standardele și filosofia ADRA Internațional.
Prezent la ședința națională ADRA România, Michael Kruger, Președinte ADRA International a declarat: ”Cei care au fost înainte de mine mi-au povestit lucruri foarte frumoase despre implicarea și impactul biroului ADRA în România. Sunt surprins de ceea ce văd și doresc să multiplicăm proiectele ADRA România la nivel internațional. ADRA România este un exemplul fericit și binecuvântat și dorim ca modelul acesta să fie urmat și de alte birouri ADRA din lume. Vă felicit pentru tot ceea ce faceți.”
”Mă simt onorat să vă informez că revizuirea acreditării AAL pentru ADRA România a fost finalizată. Sunt fericit să vă spun că recomandăm biroul dumneavoastră să primească acreditarea la următoarea ședință a Adunării Generale ADRA International. ADRA România este un birou de încredere și un exemplu pentru rețeaua ADRA International, așa că vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că v-ați angajat să terminați acest lucru. Vă mulțumesc foarte mult și Dumnezeu să vă binecuvânteze mult” a declarat Joao Martins, Director Executiv ADRA Europe. „Acum, la finalul unui proces intens care a unit echipa ADRA România, nu putem decât să ne bucurăm pentru că am finalizat cu bine etapa aceasta foarte importantă pentru ADRA România: AAL (ADRA Accreditation and License). Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat pentru finalizarea cu bine a tuturor celor 10 criterii, 17 secțiuni și 184 teme, însă în mod special celor care au lucrat în prima linie: Walter Creciuneac, Tanța Bebereche, Valentina Sturzu-Cozorici, Simona Condrachi și Iuliana Ivănuș. De asemenea, nu sunt uitați cei cu care procesul a început în urmă cu aproape 2 ani: Tiberiu Vasilache și Monica Brînceanu. Domnul conduce ADRA România!” a declarat Robert Georgescu, Director Executiv ADRA România.
„După un proces îndelungat care a presupus o frumoasă și fructuoasă colaborare între toate departamentele biroului ADRA România pentru îndeplinirea criteriilor cerute de către ADRA International, în data de 08 aprilie 2020, biroul ADRA România a primit licența și acreditarea pentru următorii 5 ani. Este un privilegiu ca în urma eforturilor depuse pentru respectarea tuturor criteriilor de funcționare să beneficiem de încrederea acordată la nivel internațional. Dorim să ne continuăm activitatea astfel încât toți actorii implicați (beneficiari, sponsori, voluntari, colaboratori, autorități locale, biserici, angajații) să aibă simțământul implicării în planul lui Dumnezeu pentru binele fizic, emoțional și spiritual al semenilor noștri” a declarat Walter Creciuneac, Secretar Asistent Director. Casier ADRA România.
Începând cu anul 2013, ADRA Internațional a demarat pentru prima dată la nivel mondial un amplu proces de acreditare și uniformizare a tuturor birourilor naționale ADRA. Acest demers oferă o mai mare siguranță a dezvoltării și derulării de proiecte, dar și o standardizare a procedurilor fiecărui birou ADRA național. Joi, 23 iulie 2015, după un proces intens ce s-a extins pe o perioadă de mai multe luni de zile și în care a fost implicată întreaga echipă, ADRA Internațional a oferit licență de funcționare biroului ADRA România. Demersul a continuat, astfel încât, miercuri, 08 aprilie 2020, ADRA România primește licența și acreditarea din partea BOARD – ului ADRA International.
Reînnoirea licenței de funcționare oferă, printre altele, biroului ADRA România: dreptul și acreditarea de a folosi numele și sigla ADRA, dreptul de proprietate legală asupra siglei ADRA și dreptul de a defini limitele de folosință ale siglei și drepturilor de proprietate ADRA asigurându-se că nu vor fi folosite în afara drepturilor permise de ADRA, dreptul și acreditarea de a folosi numele ADRA în toate activitățile publice, inclusiv înregistrări interne, documente publice și comunicări publice, dreptul și opțiunea de a furniza rapoarte standardizate, matrițe pentru materiale fizice și electronice și dreptul de proprietate asupra elementelor de identitate vizuală ADRA.
ADRA România

ADRA România primește LICENȚĂ și ACREDITARE până în anul 2025: ”ADRA România este un birou de încredere și un exemplu pentru rețeaua ADRA International”

About The Author
-