Views

adra-vreau-la-scoala-tablaTimpul nu este pierdut: lasă-te provocat și ajută un copil să meargă la școală. Votul tău și motivarea voluntarilor pentru a vota înseamnă mult pentru proiectul ”Vreau la școală și-n 2016!”  promovat de ADRA România. În doar 2 minute, poți schimba viețile a 50 de copii!

Votează proiectul ADRA ”Vreau la școală și-n 2016!”  pentru a câștiga o finanțare la programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități” și intră alături de noi într-un proiect social de impact.

În felul acesta poți să ajuți 50 de copii din familii sărace, numeroase, monoparentale cu risc de abandon școlar din cauza sărăciei, dar cu potențial educațional, să depășească dificultățile și să promoveze cu succes în anul școlar 2016 – 2017. Proiectul ”Vreau la școală” este în portofoliul de proiecte al ADRA România din anul 2006, în cadrul căruia 2120 de copii au primit suport material și îndrumare în procesul educațional.

raiffeisen-comunitatiÎn perioada 1 iulie – 1 august 2016 a avut loc depunerea propunerilor de proiect la Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”. În etapa de jurizare internă a proiectelor calificate (15 – 31 august 2016) , din cele 150 de propuneri de proiect eligibile, doar 20 de proiecte au trecut în faza finală, cea de votare de către publicul larg (1 – 15 septembrie 2016), urmând ca primelor 10 proiecte să li se ofere finanțarea a câte 10 000 euro. Proiectul ”Vreau la școală și-n 2016!”  a depășit etapa de evaluare, numărându-se în cele 20 de proiecte care au trecut în etapa de votare.

Ne exprimăm recunoștința pentru susținerea financiară constantă sau ocazională pentru ADRA România. Acum, printr-un simplu vot, poți oferi șansă unui copil pentru o viață mai bună. Mai sunt 6 zile și ocazia de a investi în educație cu un minim de efort va fi pierdută. Nu rata ocazia să te numeri printre susținătorii educației, investind 2 minute în acordarea unui vot de încredere pentru ADRA România și a unui vot de susținere pentru 50 de copii.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

  1. Accesaţi link-ul şi intraţi în secţiunea „Votare”;
  2. Dacă nu aveţi cont de utilizator pe platformă, daţi click pe „Creează-ţi un cont” pentru a vă înregistra;
  3. După autentificare cu user şi parolă, se va deschide o pagină cu proiectele supuse votului
  4. Caută proiectul “Vreau la Școală și-n 2016” de la ADRA România și votează în partea dreaptă a textului
  5. Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
  6. Trimite această informație prietenilor tăi!
  • Pentru a vedea detaliile unui proiect, daţi click pe titlul proiectului;
  • Puteţi vota un singur proiect, iar votul, odată înregistrat, nu se poate anula de utilizator.

ATENȚIE!

  • Doar până pe 15 septembrie 2016, ora 17:00 se poate vota.
  • O adresă de E-mail = un vot!

adra-vreau-la-scoala-clasa

ADRA România

 

Votând în 2 minute pentru ADRA poți schimba viața a 50 de copii

About The Author
-