30
Views

La sfarsitul lunii februarie a.c am postat pe site-ul nostru cazul lui Sabin Firizoiu care avea nevoie de fonduri pentru operatia la inima. Pentru noi a fost un caz mai special, pentru ca il cunoastem personal pe Sabin. La numai 45 de ani, a aflat ca sufera dilatatie anevrismala a aortei toracale ascendente si necesita inlocuirea aortei afectate. In termeni mai simpli, aorta lui Sabin s-a marit foarte mult astfel incat in orice moment ea se putea fisura ceea ce ii putea fi fatal. Operatia si investigatiile medicale de specialitate ajungeau sa coste doua mii cinci sute de euro, bani pe care Sabin si familia lui nu ii avea. Sotia lui, Roxana, sufera de Lupus, o boala incurabila. In urma apelului nostru suma a fost stransa si Sabin a fost la operatie. In momentul de fata Sabin este in perioada de recuperare.

VEZI VIDEO AICI: http://maranatharomania.ro/proiecte-realizate/vezi-video-viata-lui-sabin-a-fost-salvata-mesaj-de-multumire/

El multumeste Domnului si tuturor fratilor care l-au sustinut cu fonduri sau in rugaciune. Mai jos este mesajul lui video de multumire.

VEZI VIDEO – Viata lui Sabin a fost salvata. Vezi mesajul lui de multumire

Despre autor
-