38
Views

,,Vreau sa traiesc!” Acesta este mesajul Andradei Uskar, o tanara adolescenta de doar 17 ani din jud. Hunedoara, care sufera de leucemie. In data de 16 Septembrie 2011 a inceput cosmarul Andradei printr-un lesin in strada. La doar cateva zile a venit si diagnosticul care i-a schimbat viata si a declansat cosmarul familiei ei: Leucemie acuta Limfoblastica cu celule Pre-B, L2. A fost internata in Targu Mures pentru doua luni de zile, insa boala a avansat. Dupa acceptarea formularului E112 Andrada a fost internata la Clinica San Matteo Pavia – Italia, unde este pana in momentul de fata. Tratamentul a decurs foarte bine si are sanse foarte mari sa se vindece complet de leucemie. La inceputul lunii noiembrie Andrada se va intoarce in Romania, dupa mai bine de un an de zile de tratament in Italia. Insa, pentru ca Andrada sa fie din nou sanatoasa, sa poata din nou spera la viata, are nevoie de un tratament care va dura doi ani de zile. Acest tratament are rolul de a mentine rezultatele tratamentului din Italia pentru ca boala sa nu revina in corpul ei, cat si de a o vindeca complet de leucemie.

 

VEZI VIDEO AICI:    http://maranatharomania.ro/proiecte-de-viitor/ajutati-o-pe-andrada-sa-traiasca-la-doar-17-ani-sufera-de-leucemie-vezi-video/

Insa costul acestui tratament este peste puterea financiara a familiei Andradei, care a facut eforturi disperate sa aiba resursele financiare necesare pana acum.

Tratamentul de intretinere se va realiza tot in Italia la clinica San Matteo din Pavia. Tratamentul va costa 1500 de euro lunar si se va intinde pe durata a doi ani de zile. In acest pret este inclus tratamentul (1000 de euro) si transport, cazare, mancare (500 de euro pentru Andrada si mama ei). In total, pentru cei doi ani de zile costul se va ridica la 40 000 de euro.
Asociatia Speranta pentru Romania a preluat acest caz umanitar. Impreuna cu dvs vrem sa salvam viata Andradei. Am fost in orasul Calan, am fost la primaria orasului, am cunoscut persoane care o iubesc pe Andrada si toti ii transmit un mesaj de suflet: ,,Andrada TE IUBIM si vrem sa TRAIESTI”. Acest mesaj al locuitorilor din orasul Calan, al primarului orasului, al parintilor, bunicilor si cunoscutilor, ne-a impresionat profund.

Tratamentul  se va realiza tot in Italia la clinica San Matteo din Pavia. Tratamentul va costa 1500 de euro lunar si se va intinde pe durata a doi ani de zile. In acest pret este inclus tratamentul (1000 de euro) si transport, cazare, mancare (500 de euro pentru Andrada si mama ei). In total, pentru cei doi ani de zile costul se va ridica la 40 000 de euro.

De curand Maranatha Romania a preluat acest caz umanitar. Impreuna cu dvs vrem sa salvam viata Andradei.  Am cunoscut multe persoane care o iubesc pe Andrada si toti ii transmit un mesaj de suflet: ,,Andrada TE IUBIM si vrem sa TRAIESTI”. Acest mesaj al parintilor, bunicilor si cunoscutilor, ne-a impresionat profund.

De aceea, facem un apel la toti fratii din tara si din strainatate care citesc acest articol sau urmaresc materialul video cu Andrada, sa o sustina financiar pentru a putea continua tratamentul si pentru ca viata ei sa poata fi salvata.

CUM POATE FI AJUTATA ANDRADA?

Pentru cei care doriti sa faceti donatii va rugam sa specificati destinatia sumei donate ,,PENTRU ANDRADA”.

Donatiile pot fi facuta in modalitatile prezentate mai jos:

1Online, direct cu cardul, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare ale Asociatiei Maranatha Romania, deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

– IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

5. Directioneaza 2% catre Asoc. Maranatha Romania (fondurile directionate vor fi folosite pentru Andrada)

– Directioneaza 2 % din impozitul pe venit, vezi detalii AICI

6. Promoveaza cazul Andradei pe Facebook, sau posteaza cazul ei pe bloguri, site-uri, fa-l cunoscut prietenilor tai care o pot ajuta.

ATENTIE! Maranatha Romania va veni regulat cu rapoarte despre sumele donate pentru Andrada.

CUM VA PRIMI ANDRADA DONATIILE?

Parintii Andradei vor primi fondurile donate dupa extrasele de cont bancar care vor avea specificatia ,,PENTRU ANDRADA”. Sumele vor fi donate parintilor prin ordin de plata, pe baza unui proces verbal de predare primire si pe baza unui proces verbal de donatie insotit de facturile tratamentelor, etc.

VIDEO UPDATE  luna de luna

Asociatia Maranatha Romania va furniza pe acest site materiale video, interviuri, etc cu Andrada si stadiul tratamentului, progrese, etc.

De asemenea, in luna noiembrie cand Andrada se va intoarce in Romania, vom realiza un interviu cu ea care va fi postat pe site-ul nostru.

Cand suma necesara va fi stransa in intregime si donata Andradei, vom realiza un mesaj video de multumire pentru toti donatorii cu Andrada si familia Andradei.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Email: maranatharomania@gmail.com

Telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

VEZI VIDEO: Ajutati-o pe Andrada sa traiasca! La doar 17 ani sufera de leucemie

Despre autor
-