240
Views

andrada-poza-buna-6VEZI VIDEO: AICI

Domnul sa fie laudat, cosmarul Andradei Uskar se apropie de sfarsit. Toate analizele sunt foarte bune. Andrada nu mai are nici o celula de cancer in corp. A dat bacalaureatul, a luat media generala 8.25 si a intrat la Facultatea de Stiinte Politice din Bucuresti. Parintii Andradei sunt foarte bucurosi, iar de acum incolo isi vor concetra eforturile pentru a o sustine la facultate. Andrada are acum curajul si puterea sa viseze o viata fara leucemie, cariera, o familie, un viitor. Toate acestea se datoreaza Domnului Isus care s-atins de Andrada ca sa ii aduca vindecare de aceasta grea boala. Va multumim si dvs, sponsorii si donatorii Andradei, cei care din putinul sau multul dvs, ati rupt o bucatica ca viata Andradei sa fie salvata. Va multumim frumos in numele Andradei si a parintilor ei ca ati contribuit la salvarea vietii Andradei. Mai exista un singur obstacol de trecut: ultimul tratament pe care Andrada il va efectua din nou la Clinica San Matteo din Pavia, Italia. Andrada are nevoie din nou de ajutorul nostru financiar in valoare de 1 500 de euro.

Este ultimul tratament, dupa care in mod oficial Andrada va fi declarata vindecata de leucemie. Lupta impotriva leucemiei si cosmarul prin care Andrada si parintii ei au trecut se va incheia in luna Septembrie, dupa ultimul tratament. Andrada are nevoie din nou de noi sa o sprijinim cu cei 1 500 de euro pentru tratament. Suntem siguri si va multumim in avans, ca din nou dvs, o veti ajuta, o veti sprijini pe Andrada. Suntem siguri ca Domnul va misca din nou inimi care sa o ajute pe Andrada. De asemenea, va rugam sa o purtati in continuare in rugaciunile dvs pe Andrada. Ne rugam ca Domnul sa lucreze din nou in viata Andradei! Impreuna cu Andrada NOI vom invinge boala, leucemia, MOARTEA. Va multumim in avans ca veti face lucrul acesta. Dupa finalizarea ultimului tratament, asociatia noastra va realiza un nou si ultim material video cu Andrada si intreaga familie a ei, in care se vor aduce multumiri tuturor sponsorilor si donatorilor.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0749 402 098 / 0766 365 833

Donatiile pot fi efectuate prin modalitatile prezentate mai jos:

1. Doneaza online cu cardul, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

2. Doneaza online prin PayPal, aici: http://www.maranatharomania.ro/doneaza/

3. Doneaza in conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei ,,Maranatha Romania”:

-IN LEI:  RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO: RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank

CODE  SWIFT: RZBRROBU

VEZI VIDEO: Ajut-o pe Andrada cu 1 500 de euro pentru ultimul tratament impotriva leucemiei

| Articole / Stiri |
Despre autor
-