30
Views

UPDATE: Swizen trebuie sa plateasca cel putin 1500 de euro pana pe 26 octobrie, taxa scolara la facultatea de medicina din Timisoara. Suma reprezinta prima rata din taxa totala anuala de 3019 euro.

Pana in acest moment s-au strans pentru Swizen 1000 de euro, mai avem nevoie de doar 500 de euro si mai avem doar cateva zile la dispozitie.

Facem un apel la toti fratii care pot sa il ajute pe Swizen sa ne contacteze. Mai jos puteti citi pe scurt povestea lui si un material video cu el.

In urma cu un an Maranatha Romania va prezentarea povestea trista a lui Swizen, un tanar Ugandez student la medicina in Romania. Atunci Swizen lucra ca si vacar pentru a putea supravetui, dar dorinta lui era sa stranga 3019 euro pentru taxele scolare la facultatea de medicina din Timisoara. Acest lucru era imposibil pentru el atunci. In urma apelului nostru, frati din tara si din strainatate l-au sustinut pe Swizen, s-a strans suma de 3019 si taxa scolara a fost platita. Mai mult decat atat, din fondurile stranse i-am platit si taxa de sedere in Romania de 200 de euro, si i-am asigurat plata chiriei in Timisoara si cheltuielile de bloc pana in luna Martie 2012. Cand fondurile stranse pentru Swizen prin asociatia noastra s-au epuizat, incepand cu luna Martie Swizen a fost nevoit sa se angajeze la un hotel din Timisoara la curatenie, ajungand sa lucreze si 14 ore pe zi pentru suma de 200 de euro. Cu acest salariu, Swizen si-a platit in continuare chiria, cheltuielile, ramandu-i numai 70 de euro pentru mancare si cheltuieli personale. Cu toate acestea, Swizen si-a luat toate examenele cu note foarte bune. Acum Swizen este din nou in dificultate pentru ca are nevoie si pentru acest an de cei 3019 euro pentru taxa scolara + 200 de euro taxa pentru permisul de sedere in Romania. Mai jos va prezentam materialele video de anul trecut cu Swizen.

In acest sens, Maranatha Romania face un apel la toti fratii din tara si din strainatate care doresc si pot sa il ajute pe Swizen sa isi poata continua facultatea de medicina. Visul lui este sa ajunga medic cardiolog.

Cei care doresc sa faca donatii pentru Swizen, o pot face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. In conturile Maranatha Romania deschise la Raiffeisen Bank, de mai jos:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

UN ULTIM APEL pentru Swizen – mai are nevoie de doar 500 de euro

About The Author
-