27
Views

UPDATE: Ion a ramas fara maini si fara picioare in urma cu 9 ani in urma unui accident de munca. Acum nu are pe nimeni, locuieste in munti, intr-o casa parasita, fara curent sau orice legatura cu lumea. Viata lui s-ar schimba complet daca ar putea merge din nou si nu intr-un carucior.

Mai avem nevoie pentru Ion de 300 de euro si ii vom putea procura proteze pentru ambele picioare. Facem un apel la toti fratii ca ne pot ajuta cu donatii sau o donatie de 300 de euro, ultimile fonduri de care mai avem nevoie pentru el. Cei interesati sa il ajute pe Ion ii rugam sa ne contacteze

Domnul Ion locuieste intr-o casa parasita dintr-o padure, in jud. Caras Severin, la aproximativ 15 km de cea mai apropiata localitate, Bozovici. Nu are adresa, nu are curent electric, iar in zona nu exista semnal la telefonul mobil. In urma cu 9 ani, viata lui s-a shimbat complet, in urma unui accident in padure. Lucra pe un TAF, era iarna si cobora muntele. Masina a derapat si s-a rasturnat intr-o rapa. A fost aruncat afara din cabina, iar cabina a cazut peste el, retezandu-i ambele picioare si toate degetele de la mani. Acum deplaseaza greu, cu ajutorul unui vechi carucior cu rotile. Din acest motiv si datorita izolarii in care traieste, nu a reusit inca sa obtina pensia de handicap. Visul lui cel mai mare este sa poate merge din nou. Lucrul acesta nu este posibil decat cu ajutorul unei proteze.

De aceea, facem un apel la toti fratii care doresc sa il ajute pe domnul Ion cu fonduri pentru cumpararea a doua proteze, pentru ambele picioare. Ambele proteze se ridica la pretul de 3000 de euro (in pret sunt incluse si cheltuielile de transport, tratament si ingrijire)

Mai jos, va prezentam un material video realizat in luna noiembrie 2011, cand asociatia noastra l-a ajutat cu haine, alimente si o soba de incalzit. Viata lui s-ar putea schimba complet, daca noi, cei care ne bucuram astazi de libertatea de a ne misca, am ajuta fiecare in masura posibilitatilor cu fonduri pentru cumpararea acestor doua proteze.

Cei care sunt interesati ca sa il ajute pe domnul Ion, ne pot contacta la adresa de email: maranatharomania@gmail.com, sau telefon: 0766 365 833  sau             0749 402 098

Cei care locuiti in zona Caras Severin, Timisoara, Mehedinti si doriti sa il vizitati personal sau sa il ajutati personal, ne puteti contacta si ne putem deplasa impreuna la domnul Ion.

Cei care doriti sa faceti donatii pentru cumpararea acestor doua proteze, aveti modalitatile expuse mai jos:

1. Online direct cu cardul prin Epayment, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://maranatharomania.ro/doneaza/

3. Prin depuneri in conturile bancare ale Asoc. Maranatha Romania, deschise la Raiffeisen Bank:

-IN LEI direct, în contul bancar al organizatiei noastre RO 02 RZBR 00000 6001 2042422 deschis la Raiffeisen Bank

IN EURO direct in contul bancar al organizatiei noastre RO 52 RZBR 00000 6001 2246968, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Dupa depunerea oricarei donatii, va rugam sa ne confirmati lucrul acesta la telefon sau pe email, specificand destinatia donatiei dvs, catre domnul Ion.

Va multumim anticipat pentru sprijinul financiar

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

UN ULTIM APEL PENTRU ION – inca 300 de euro si va putea merge din nou

Despre autor
-