Views

centrul-de-sanatate-sutherland-ro

În februarie 2016 în București s-a deschis Centrul Holistic de Sănătate Dr. Sutherland, unde se efectuează tratamente naturiste pe bază de abonamente. Tratamentele constau din consultații săptămânale, care includ evaluarea inițială detailată a sănătății (atât pe baza buletinelor de analiză și explorărilor imagistice efectuate anterior, cât și pe baza chestionarului amplu completat la început), efectuarea unui set de 13 analize fiziologice și de compoziție corporală și prescrierea unui protocol de tratament personalizat până la următoarea consultație. Avantajele tratamentelor pe bază de consultație constau în faptul că nu este nevoie să vă întrerupeți activitatea obișnuită (lucrul sau studiul), iar evoluția tratamentului este monitorizată și adaptată continuu până la obținerea rezultatelor scontate. La Centrul de Sănătate Dr. Sutherland vă puteți adresa atât pentru tratamentul celor mai diverse boli, cât și pentru prevenție, întărirea sistemului imunitar, reducerea greutății corporale, masaj, energizare și întinerire, reducerea stresului, detoxifiere și renunțarea la adicții (tutun, alcool, droguri, cafea, medicamente).

Serviciile centrului de Sănătate Dr. Sutherland sunt prestate în trei variante:

  1. La adresa Centrului de Sănătate din Bd. Lacul Tei, nr. 79, bloc 15A, sc.1, parter, ap. 4, interfon 04, sector 2, Bucureşti.
  2. Ambulatoriu, la o adresă din București (pentru minim 5 pacienți/adresă).
  3. On-line prin Skype.

Programările pentru tratament se pot face prin formularul online de înscriere pentru tratament sau la tel. 0799726372.

Pe lângă serviciile medicale, Centrul de Sănătate oferă seminarii gratuite de sănătate pentru firmele și instituțiile din București, desfășurate la adresele acestora. Puteți programa un seminar de sănătate pentru firma/instituția dvs. completând formularul online pentru seminar sau la tel. 0799726372.

Site-ul Centrului Holistic de Sănătate Dr. Sutherland: http://www.sutherland.ro.

Un seminar de sănătate recent prezentat la Biserica Noul Grant, poate fi vizionat aici:

Preaiubitule, doresc ca toate lucrurile tale să-ți meargă bine, și sănătatea ta sa sporească tot așa cum sporește sufletul tău. 3 Ioan 1:2.

Viorel Simac,

Terapeut în terapii complementare la Centrul Holistic de Sănătate Dr. Sutherland.

Un nou Centru de Sănătate în București

| Articole / Stiri |
Despre autor
-