259
Views

adra_romania_logoVotează și distribuie linkul despre finanțarea ”Raiffeisen Comunități” pentru ADRA ”VREAU LA ȘCOALĂ ȘI-N 2014”!

În competiția inițiată pentru a patra oară consecutiv de către Banca Raiffeisen pentru finanțarea unor proiecte propuse de ONG-uri în mai multe domenii de interes pentru comunitate, ADRA România a intrat din nou în faza finală prin proiectul ”Vreau la școală și-n 2014!” prin care sunt susținuți la școală copiii săraci, dar buni la învățătură.

Este binecunoscut faptul că această organizație a fost finanțată doi ani consecutiv de către Raiffeisen Bank, iar rezultatele obținute și buna colaborare fac acest proiect să fie din nou în topul preferințelor aplicantului. Prin această inițiativă, 50 de copii din medii defavorizate, selectați de ADRA România, amenințați permanent de abandon școlar din cauza sărăciei, sunt ajutați prin diferite mijloace să depășească dificultățile materiale și culturale și să promoveze cu succes un nou an școlar.

Programul de Granturi ”Raiffeisen Comunități”, aflat la cea de-a patra ediție, este primul de acest gen de pe piața bancară românească. Programul reprezintă un concurs online de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizații neguvernamentale, școli sau spitale în comunitățile în care Raiffeisen Bank S.A. își desfășoară activitatea. Scopul principal al programului este de a încuraja organizațiile și instituțiile din România, printre care se află și ADRA, să dezvolte și să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunității, care să ducă la îmbunătățirea nivelului de trai din România.

Iată ce trebuie făcut pentru a sprijini ADRA România (DUREAZĂ DOAR 2 MINUTE):

  1. Completează acest formular pentru a te înscrie ca votant!
  2. După înregistrare, un mesaj va fi trimis pe adresa de e-mail intodusă. Pentru activarea contului, dă click pe link-ul trimis!
  3. În pagina care se va deschide apasă pe Log inpentru a accesa programul de granturi.
  4. Tastează numele de utilizator și parola și apasă butonul “Log in”.
  5. Caută proiectul “Vreau la Școală și-n 2014” de la ADRA România și votează în partea dreaptă a textului.
  6. Iți mulțumim pentru sprijin în numele copiilor care vor beneficia de acest proiect!
  7.     Trimite această informație prietenilor tăi!

 

Cu prețuire,

în numele echipei ADRA România,


Robert Georgescu, Director Executiv

Sursa: http://adra.ro/stiri/sustine-adra-romania-pentru-a-castiga-o-finantare-raiffeisen-bank-pentru-proiectul-vreau-la-scoala-si-n-2014.html

Susține ADRA România pentru a câștiga o finanțare Raiffeisen Bank pentru proiectul ”Vreau la Școală și-n 2014!”

| Articole / Stiri |
Despre autor
-