Sufăr de o MALFORMATIE grava la ochișori! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

04 dec.
Sufăr de o MALFORMATIE grava la ochișori! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

Views

În luna decembrie, Librăria Maranatha începe o altă strângere de fonduri, pentru un caz de boală foarte gravă care produce multă suferință unui copilaș. Este vorba despre  Gabriel Patkany, un băiețel  de doar 1 anișor din Chișineu-Criș, care suferă de o boală cumplită la ochișori  și are nevoie de o operație pentru a putea vedea. După ce a fost la numeroase controale însă fără rezultat, mama lui a aflat că această operație i se poate face numai in Austria, la o clinica specializată (Augenlaserklinik Wien). Din păcate, costul se ridica la peste 14.000 de euro, suma foarte mare pentru mama lui Gabriel, care îl crește singură. Haideți să contribuim și noi și să fim alături de Gabriel. Orice ajutor contează enorm.

Gabriel își dorește enorm de mult să descopere lumea și să se joace ca și ceilalți copii  de vârsta lui însă în interiorul ochișorilor lui se află un punct alb care îi provoacă dureri și îl impiedică să poată vedea așa că Gabriel nu se poate dezvolta normal, se lovește mereu de lucruri prin casă și iși provoacă răni.

Mama lui Gabriel îl crește singură și veniturile sunt mici, nu iși permite nici măcar lemne pentru iarna asta, cu atât mai mult nu are posibilitatea sa adune bani pentru operația micuțului. Gabriel are nevoie de noi toți pentru a putea vedea! Ajută și tu!

Donează!

Cumpără!

Roagă-te!

 

CUM POȚI SĂ ÎL AJUȚI PE GABRIEL?

1. Plasează o comandă pe site-ul librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către GABRIEL și familia lui.

Poate ai avut degând de dinainte să cumperi o Biblie, o carte sau un cadou mai ales ca e luna in care dăruim mai mult – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in acest fel si pe Gabriel.

De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz. Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.

2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru GABRIEL

 

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

 

 

 

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401
IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
COD SWIFT: BTRLRO22
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

ING Bank

IN LEI: RO 89 INGB 0000999910724405

CODE SWIFT: RZBRROBU
SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

 

Poți comanda biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

 

 

Numărul de telefon la care poate fi contactata mama lui Gabriel este: 0753.857.670

 

 

NU UITA să te rogi pentru GABRIEL!

DONAȚIA ta îl poate ajuta să aibă o viață normală!

 

 

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor.

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro

Sufăr de o MALFORMATIE grava la ochișori! Comandă o Biblie, o carte creștină sau un cadou și îmi poți salva viața!

| Articole / Stiri |
Despre autor
-