24
Views

România ocupă primele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte numărul de diabetici. Medicii atrag atenţia că, în fiecare an, sunt diagnosticate cu această boală peste 50.000 de persoane.

Traiul la tara face ca speranta de viata sa fie mai mare, in medie, cu circa 2 ani, arata un studiu realizat in Marea Britanie.

O ancheta desfasurata in SUA a scos la iveala faptul ca majoritatea suplimentelor pe baza de plante care se gasesc peste Ocean sunt contaminate ori cu pesticide peste nivelul considerat sigur ori cu plumb, cadmiu, arsenic sau mercur.

Aproximativ 6 sute de milioane de copaci sunt tăiaţi anual pentru producţia combustibilului necesar uscării ţigărilor, arată un raport al World Wide Found.

Persoanele care sufera de alergii primavara sunt mai putin predispuse sa se imbolnaveasca de cancer, arata un nou studiu.

Daca relatia dintre sare si tensiune este binecunoscuta, cele mai recente cercetari au scos la iveala faptul ca si intre zahar si tensiune exista o relatie directa.

Fumatul în rândul bărbaţilor de 40 de ani s-a redus la jumătate în ultimii zece ani, în timp ce în rândul femeilor de aceeaşi vârstă a crescut de patru ori în ultimii 15 ani.

 Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

Stiri-info.ro – Jurnal medical, 27.05.2010

About The Author
-