39
Views

Stiri medicale importante:

In cadrul unui studiu realizat de Clinica Mayo, cercetatorii au descoperint ca exista o stransa legatura intre fumat si un anumit tip de cancer colorectal, cauzat de mutatiile genetice.

Un expert susţine că abuzul de asemenea “stimulente” mai degrabă înăbuşă creativitatea.

Radiatiile scanerelor moderne din aeroporturi sunt de 20 de ori mai puternice decat se estima, motiv pentru care oamenii de stiinta spun ca maresc riscul de cancer.

Un studiu realizat de Universitatea Utah, pe 3.000 de adulti sanatosi la demararea cercetarii, chiar daca aveau peste 65 de ani, a aratat ca alimentatia joaca un rol esential in conservarea memoriei.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea Sao Paulo, veninul poate tine sub control inflamatiile articulatiilor, ce duc adesea la artrita reumatoida.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

 Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 25.06.2010 – 01.07.2010

About The Author
-