34
Views

Știri și articole medicale importante:

Statisticile actuale arata cifre infricosatoare, privind incidenta cancerului de colon in Europa, Statele Unite si la noi in tara.

Aportul corespunzator de fibre alimentare este benefic pentru oricine îşi doreşte să aiba o sanatate prospera si o silueta placuta, fara kilograme în plus. Ce trebuie sa stii despre fibre:

Dietele, bazate pe aport crescut de proteine de origina animala si cu un continut foarte scazut de carbohidrati, afecteaza sanatatea si cresc riscul de cancer de colon, spun oamenii de stiinta de la Universitatea Aberdeen, din Marea Britanie.

Desi simt durerea mai puternic decat barbatii, femeile sunt mai curajoase decat acestia, atunci cand stiu ca vor avea senzatii dureroase, reprezinta concluzia unui studiu realizat la Universitatea Queen Mary din Londra, preluat de Daily Mail.

59% din populatia occidentala inregistreaza valori scazute de vitamina D in organism, iar 25% au un nivel extrem de scazut, sustin rezultatele unui studiu publicat in Jurnalul de Endocrinologie Clinica şi Metabolism si preluat de Mediafax.

O cercetare realizata recent demonstreaza ca europenii nu detin cunostinte referitoare la bolile rare, iar, dupa cum precizeaza Romania libera, 87% dintre romani nu sunt informati cu privire la acest tip de afectiuni.

Nota: Materialele de pe http://www.stiri-info.ro/sanatate/  pot fi lecturate integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este si nu poate fi facut responsabil pentru continutul materialelor sale si nici pentru modul de raportare al cititorilor la informatiile prezentate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 18.03.2011 – 24.03.2011

About The Author
-