47
Views

Stiri medicale importante:

Un studiu recent a aratat ca anumiti coloranti artificiali sau conservanti alimentari pot avea ca efect secundar hiperactivitatea. 

Inlocuirea orezului alb cu cel brun si painea din faina integrala reduce riscul de diabet cu o treime, spun expertii americani. 

Copiii nu ar trebui sa fie lasati in fata computerelor inainte sa implineasca noua ani deoarece folosirea tehnologiei de la varste fragede le distruge concentrarea si le creeaza probleme de atentie. 

Compania pisicilor reprezinta scutul perfect impotriva astmului la copiii sanatosi cu varste pana in cinci ani. 

Recipientele din policarbonat, PET-urile si folia de aluminiu pot lasa in bauturi si in alimente substante nocive. 

Cuvintele au o semnificatie importanta pentru bebelusi, chiar inainte ca ei sa se nasca, arata un nou studiu.

O persoana din patru munceste toata ziua fara pauza, fapt care duce la probleme de sanatate precum dureri de spate, ulcer, boli de inima, obezitate si depresie. 

Specialistii spun ca un consum ridicat de carne, peste opt portii pe saptamanala varsta de trei ani si peste 12 portii pe saptamana la varsta de sapte ani reprezinta un factor favorizant aparitiei mult mai devreme a menstruatiei.

Alte stiri medicale, pe www.stiri-info.ro/sanatate.

Nota: http://www.stiri-info.ro/sanatate/preia stiri medicale din marile cotidiane, in mod partial, in conformitate cu normele Clubului Roman de Presa. Stirea poate fi lecturata integral, prin accesarea link-ului catre sursa. www.stiri-info.ro nu este responsabil de continutul stirilor preluate si nici de modul de raportare al cititorilor la informatiile citate. 

stiri-info.ro – Jurnal medical, 11.06.2010 – 17.06.2010

About The Author
-