31
Views

Știri și articole medicale importante:

Un studiu realizat la Universitatea din Wageningen, Olanda, aduce o informatie uluitoare si inconfortabila pentru orgoliul uman: oamenii degaja un miros mai puternic decat animalele şi decat pasarile.

Terapiile medicamentoase au efecte mai slabe cand este cald afara, reprezinta concluzia unui studiu realizat la Institutul Karolinska din Suedia si citat de Gandul.

Depresia afecteaza organismul agravand anumite boli, printre care si bolile renale, sunt concluziile unui studiu preluat de My Health News Daily.

Depresiile postnatale afecteaza nu doar mamele, ci si tatii, reprezinta concluzia unui studiu realizat de pediatri in Statele Unite si citat de Gandul.

Mamele care sunt fumatoare pasive au un risc cu 23% mai ridicat de a da nastere la copiii morti si cu 13% mai mare, de a avea copii cu malformatii.

Televizoarele, telefoanele mobile si calculatoarele ne afecteaza somnul, reprezinta concluzia unui sondaj realizat de National Sleep Foundation (NSF) din SUA, preluat de Fox News.

Nota: Materialele de pe http://www.stiri-info.ro/sanatate/  pot fi lecturate integral, prin accesarea link-ului catre sursa. http://www.stiri-info.ro/sanatate/ nu este si nu poate fi facut responsabil pentru continutul materialelor sale si nici pentru modul de raportare al cititorilor la informatiile prezentate.

stiri-info.ro – Jurnal medical, 11.03.2011 – 17.03.2011

About The Author
-