Views

itacernica-logo-220x220Numele meu este Marinela Radu, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teologic Adventist din Craiova. Este al doilea an pe care îl petrec în aceasta şcoală. M-am transferat anul trecut (clasa a VIII-a), când sora mea Andreea a optat pentru clasa a IX-a în cadrul aceleiaşi şcoli. Anul acesta a venit şi sora noastră mai mică, Olivia (clasa a VIII-a), ceilalţi doi frăţiori Marius (clasa a III-a) şi Georgiana (clasa a IV-a) rămânând acasă cu mama. Ei învaţă în şcoala din localitatea natală – Şusani, jud. Vâlcea.

La liceu ne-am acomodat repede şi ne simţim bine împreună. Atmosfera din şcoală este specială colegii, profesorii, ocaziile de închinare din fiecare seară, Sabatul … Am totuşi o teamă, teama că părinţii nu ne vor putea susţine financiar pe toate trei. În familia noastră singura sursă de venit este tata. Lucrează ca electrician în cadrul unei firme. Salariul nu este mic însă nici intr-atât de mare încât să ne poată susţine cu lejeritate pe noi la liceu şi pe cealaltă parte a familiei acasă. Mama nu lucrează, se ocupă de frăţiorii mai mici, de gospodărie.

Până acum Dumnezeu ne-a ajutat, în luna noiembrie am primit ca răspuns la o rugăciune tainică contravaloarea cheltuielilor (masă şi cazare) pentru una dintre noi. Avem încrederea că Dumnezeu ne va purta de grijă în continuare. Îmi doresc din inimă să putem rămâne toate trei şi să beneficiem împreună de o educaţie aleasă într-o şcoală adventistă.

P.S. Pentru mai multe informaţii poate fi contactat capelanul liceului Emanuel Filişanu – emanuelfilisanu@adventist.ro

Solicitare sponsorizare elevi Liceul Adventist

| Articole / Stiri |
Despre autor
-