45
Views

Libraria de BibliiStatisticile arata ca Biblia este cea mai tiparita si vanduta carte la nivel mondial. Traim vremuri de pace si liniste cand Cuvantul lui Dumnezeu se poate tipari si distribui fara restrictii. Acest lucru se intampla si in Romania, unde avem din abundenta Biblii care pot fi procurate  de la orice librarie crestina. De curand s-a deschis in mediul online o noua librarie crestina, Libraria de Biblii. Aceasta librarie este una speciala pentru ca ea ofera clientilor ei numai biblii. Incepand cu luna Martie 2013 cei care sunt interesati sa cumpere o Biblie au un loc de unde isi pot alege orice biblie doresc, de orice marime, culoare sau model. Astfel, Libraria de Biblii dispune in stocul sau de peste 400 de modele si culori de biblii. Daca iti doresti o biblie, nu conteaza unde locuiesti, in tara sau strainatate, trebuie doar sa ai acces la internet si sa accesezi site-ul: www.librariadebiblii.ro si cele peste 400 de modele de biblii si culori iti stau la dispozitie. Libraria de Biblii onoreaza orice comanda atat in tara cat si oriunde in lume atat prin Posta Romana cat si prin curier. Mai jos va prezentam cateva modele de Biblii dintre cele mai cautate si vandute biblii in Romania:

1. Biblia cu explicatii – este cea mai cautata si vanduta biblie in mediul online romanesc. Lucrul acesta se datoreaza faptului biblia cu explicatii este din piele, cu concordanta si cu fermoar.

2. Biblia pentru copii – parintii crestini sunt mereu in cautarea unei biblii pentru copii, special concepute pentru intelesul copiilor. La Libraria de Biblii va punem la dispozitie mai multe modele de biblii pentru copii, atat in limba romana cat si in limba engleza.

3. Biblia cu concordanta – este cautata datorita concordantei dar si pentru designul ei din piele. Biblia cu concordanta mai contine si materiale ajutoare, explicatii, harti colori, unitati de masura din vremurile biblice, etc.

4. Biblia de Lux – aceasta biblie este din piele, are un design elegant si cuprinde concordanta, explicatii si materiale ajutatoare.

5. Biblia de buzunar – este de marime mica sau foarte mica. Biblia de buzunar este eleganta, din piele cu fermoar.

Speram ca in aceste cateva cuvinte sa va fi trezit interesul de a vizita Libraria de Biblii.

Libraria de Biblii este un site afiliat Librariei Crestine Maranatha.

Scopul Librariei de Biblii este unul umanitar: fondurile stranse din vanzarea de Biblii sunt directionate catre copii bolnavi de cancer si leucemie.

Va asteptam la Libraria de Biblii.

Cu respect

Libraria de Biblii

www.librariadebiblii.ro

S-a lansat Libraria de Biblii – peste 400 de modele si culori de Biblii disponibile

Despre autor
-