58
Views

carti crestine pentru copiiZilele acestea a fost lansata in mediul online crestin o noua librarie crestina. Aceasta noua librarie vine in sprijinul parintilor care doresc sa ofere copiilor lor o educatie crestina. Cei mai multi parinti crestini se inspira in educatia copiilor din carti crestine dedicate acestui subiect.
Astfel, Libraria Crestina pentru Copii, va fi un ajutor potrivit pentru parintii crestini, pentru ca aici veti gasi toate cartile din domeniul educatiei crestine a copiilor. Nu ne-am oprit aici, ci va oferim mai mult decat atat, cartile crestine potrivite pentru copilul tau.
Mai jos vom face o scurta descriere a produselor pentru copii pe care le veti gasi la noua librarie:

cadouri crestine pentru copii – daca doresti sa faci un cadou cu mesaj crestin copilului tau, aici vei gasi totul in materie de cadouri crestine pentru copii: pusculite, povestiri crestine pentru copii, rame foto, etc.

Biblia pentru copii – va oferim o gama completa de modele de biblii pentru copii, de la biblia cu ilustratii, biblia de colorat, biblia pentru copii in limba engleza, etc.

Jocuri biblice pentru copii – jocurile biblice pentru copii sunt excelente pentru al ajuta pe copilul tau sa retina mai usor personajele si intamplarile din Biblie

Desene animate crestine pentru copii – va oferim o gama completa de desene animate pentru copii, cea mai cunoscuta fiind seria de desene animate crestine ,,Cartea Cartilor”.

Materiale pentru instructori si lideri – daca esti instructor la scoala de sabat sau lider de tineret, aici gaseti tot ceea ce iti doresti in materie de resurse pentru lucrarea cu tinerii si copii.

Pentru mai multe detalii va rugam va vizitati site-ul Librariei Crestine pentru copii: www.carticrestinecopii.ro

S-a lansat Libraria Crestina pentru Copii

Despre autor
-