51
Views

Pentru multi dintre cei care iubesc domeniul cartilor crestine, Libraria Maranatha este o librarie crestina de referinta atunci cand doresc sa cumpere o carte crestina sau o Biblie. Libraria Maranatha este relativ o librarie noua, pornind de la zero ajungand in doi ani de zile una dintre cele mai cunoscute si mai mari librarii crestine online. Odata cu dezvoltarea Librariei Maranatha, am construit in jurul ei o retea de librarii crestine online, care sa ii ajute pe clienti sa ne gaseasca mai usor si sa gaseasca mai usor produsele pe care le cauta. Iar pentru aceste librarii impreuna am lansat de curand un portal online dedicat acestora. Acest portal apartine si este gestionat de catre asociatia crestina ,,Speranta pentru Romania”. Scopul acestui nou portal ,,Librarii crestine online” este prezentarea retelei de librarii crestine online care apartin asociatiei noastre. Asociatia noastra crestina este implicata in diferite activitati umanitare si de misiune crestina. Activam in acest domeniu din 2006. Proiectele noastre umanitare si de misiune crestina au crescut pas cu pas de la an la an. Cu toate acestea, nevoile pe care le gasim pe teren sunt foarte mari, peste puterile noastre de a face fata la toate apelurile umanitare care ne sunt adresate de parinti care au copii bolnavi de cancer si leucemie, familii sarace, batrani singuri si neputinciosi, etc. In acest context, in 2012 asociatia noastra a lansat prima noastra librarie crestina online, Libraria Maranatha care avea scopul ca prin vanzarea de carti crestine, Biblii, romane crestine, cadouri crestine crestine, etc, sa generam venituri pe care apoi sa le directionam in proiectele in care noi ne implicam.

Ne doream in acest fel, sa ne cream o independenta financiara fata de donatii si o implicare mai mare in cat mai multe activitati de acest gen. Libraria Maranata putem spune ca este un succes! In acest moment aceasta este cea mai mare librarie crestina online din tara ca si oferta de carte si alte produse. Libraria Maranatha este prima librarie crestina online cu caracter umanitar. De asemenea, aceasta detine un depozit propriu in com. Sepreus, jud. Arad. Dupa doi ani de activitate a Librariei Maranatha, asociatia noastra a hotarat sa extinda aceasta lucrare de vanzare de carti crestine online. In felul acesta s-a nascut ideea de a crea o retea de librarii crestine online. De ce o retea de librarii crestine online?

Pentru ca activitatea noastra de vanzari se realizeaza doar in mediul online, este obligatoriu sa ii ajutam pe clienti sa ajunga la noi, sa ne gaseasca. Nu toti potentialii clienti online stiu de noi. De multe ori clientii trebuie sa caute destul de mult dupa un anumite produs, dupa o anumita carte crestina sau categorie de carti crestine. Prin noua noastra retea de librarii crestine online ii ajutam pe clienti sa ne gaseasca mai usor, dar si sa gaseasca orice produs mai repede.

Am pus accent pentru inceput pe dezvoltarea unei retele de librarii nisate pentru Biblii. Fiecare categorie mare de Biblii are o librarie special creata. De ex: daca un client cauta si vrea sa cumpere online Biblia Thompson, va gasi o librarie crestina online dedicata Bibliei Thompson. Va gasi toate modelele de Biblii Thompson, cat si alte modele de Biblii asemanatoare Bibliei Thompson. Daca un client va dori sa comande si cauta Biblia de buzunar, va gasi o librarie crestina online dedicata Bibliei de buzunar. Va gasi toate modelele de Biblii de buzunar cat si alte modele de Biblii mici, asemanatoare Bibliei de buzunar.

In acest context, portalul de fata ,, librarii crestina online” are scopul de a prezenta si de a face cunoscuta noua retea de librarii crestine online Maranatha. Fiecare librarie crestina online din reteaua noastra va fi aici prezentata, fiecare promotie, fiecare oferta, fiecare produs nou, fiecare proiect umanitar sau de misiune crestina in care suntem implicati, totul veti gasi aici, pe librarii crestine online.

Ne dorim si speram ca noul portal ,,Librarii crestine online” sa fie o unealta utila pentru toti potentialii clienti, care sunt in cautarea de carti crestine, Biblii, romane crestine, cadouri crestine, etc. De asemenea, aici veti gasi expuse toate proiectele umanitare si de misiune crestina in care asociatia noastra este implicata.

Va multumim ca suntem clientii nostri si partenerii nostri!

www.librariicrestine.ro

Reteaua de librarii crestine online Maranatha

Despre autor
-