63
Views

`Ei` spun ca nu e om adevarat cel care nu a construit o casa, nu a sadit un pom, nu are … El spune ca nu e om adevarat cel care nu a construit un caracter pentru el, nu a sadit o idee in ceilalti. `Lumea` spune ca trebuie sa ai grija de tine si de ai tai. El spune ca trebuie sa iti pese si de ceilalti. Multi spun ca serviciul arata seriozitate si salariul aduce siguranta. El spune ca in lumea Lui e onorabil sa fi in serviciul celor sarmani, chiar daca asta inseamna sa depinzi doar de El. El…fara casa, fara servici, fara salariu, fara diploma, fara titluri, intretinut material de cateva femei … trei ani si jumatate…neseriozitate extrema…vrednic de cruce!

Noi am vrut sa punem la incercare ce zice El. Si constatam ca merge… De sase ani se ocupa de toate nevoile noastre, dandu-ne ragazul sa ne ocupam de altii. Vrei si tu sa incerci sa fii voluntar in proiectul nostru? Vrei sa ni te alaturi in efortul de a aduce lumina in viata unei comunitati vitregite de natura si de soarta, prin ridicarea unei generatii de copiii educati dupa chipul Lui? Sau sa aduci alinare fizica unor oameni carora ignoranta, practicile vrajitoresti si lipsurile materiale le fac imposibil accesul la servicii medicale de calitate?

Scoala crestina, “God Cares Primary School”, aflata in Kongola, Namibia, nu functioneaza la capacitate maxima pentru ca tu le dai dreptate `lor`.

“God Cares Primary School”, din Kongola, Namibia, are nevoie urgenta de profesori pentru anul scolar urmator, care in Africa incepe in Ianuarie 2012. Daca ai liceul terminat poti fi invatator, daca ai o facultate poti fi supervisor. Avem nevoie si de pedagogi pentru noul nostru internat. Daca stii limba engleza, ai pricepere si drag de copiii si poti lucre in echipa te asteptam sa ni te alaturi!

Clinica noastra este de multe ori inchisa din lipsa de medici sau asistenti medicali. Avem nevoie de tine!

Afla mai multe informatii pe www.tu-pro.org

Va asteptam cu mult drag si bratele deschise!

Sorin si Aida Neacsu,
Kongola, Caprivi, Namibia
3 Noiembrie 2011

Contacteaza-ne la: sorinneacsu69@yahoo.com sau/si aidaneacsu@hotmail.com

„Mare e secerisul, putini sunt lucratorii”, dar „vrednic este lucratorul de plata Lui”

Provocare la Slujire

Despre autor
-