497
Views

scoala-mihai-ionescu
Liceul „Mihai Ionescu” revine cu aceste precizari legate de anunturile de angajare pentru anul scolar 2015 – 2016.

1. Cazarea se poate asigura numai pentru persoane singure de sex feminim in camere amenajate la mansarda scolii.
2. Salarizarea se face conform grilei din invatamant/sanatate, cu respectarea vechimii si a calificarilor la care se adauga bonuri de masa.
3. Ocuparea pozitie de director adjunct se face prin Inspectorat pentru o persoana care are vechime la catedra minim 5 ani  si gradul II. Dintre atributiile delegate: coordonarea activitatii comisiilor metodice și de alt specific, intocmirea actelor pentru diverse actiuni sau cerute de foruri superioare, coordonarea proiectelor extracurriculare si extrascolare, administrarea paginii web etc.
4. Pentru postul de director asistent este necesara vechime minimum 1 an in activitate de birou si capacitatea de intelegere a solicitarilor si gestionare a situatiilor. Munca zilnica este in relatie de subordonare cu directorul si cuprinde toata aria de activitate a acestuia.
5. Postul de asistenta medicala este de 1/2 norma si se poate completa pana la norma intreaga cu supraveghere copii in programul de dupa-amiaza.
6. Pentru toate posturile este nevoie aptitudini clare de relationare (mai ales cu copii) si competenta de lucru la computer.
7. Angajarea este pe perioada determinata de 1 an de zile, dupa care, in urma evaluarii se prelungeste sau inceteaza contractul.
8. Interviul este realizat de o echipa in care este prezent delegatul Conferintei Muntenia si consta in discutie si proba practica (computer si acte).

Anuntul initial il puteti citi aici:
Liceul Adventist „Mihai Ionescu” – Anunt angajari an scolar 2015-2016

 

Precizari din partea Liceului ”Mihai Ionescu” cu privire la anunturile de angajare

| Articole / Stiri |
Despre autor
-