60
Views

„Iata, ii voi da vindecare si sanatate, ii voi vindeca si le voi deschide un izvor bogat in pace si credinciosie. (Ieremia 33.6)

Am remarcat ca acel caz, care m-a impresionat pe mine, a trezit si interesul/empatia altora. Este vorba de doamna Dorina Szabo, careia i s-a pus diagnosticul de cancer, urmand a se stabili stadiul bolii, pentru  tratamentul necesar. Pe site-ul Intercer a fost postat, in replica, un sfat preluat din mass media, cu remedii naturiste, respectiv cu recomandari pentru tratament prin post (cura Rudolf Breuss). Legat de acest sfat, as vrea sa precizez, inainte de toate, observatia unui medic, poate destul de cinica, dar obiectiva: aceea ca, in anumite afectiuni si, mai ales in anumite stadii ale acestora, tratamentele acestea alternative, daca nu sunt abordate doar ca un adjuvant, vindeca boli, in sensul ca te vindeci de tot … cu lut galben. Este o replica dura, dar necesara.

Personal ,am avut probleme de sanatate accentuate si am primit si astfel de sfaturi, pe care nu le-am urmat decat partial – si cred ca am actionat „cu cap”. Am trecut la dieta vegetariana, am consumat ceaiuri si am facut apel la diferite „remedii naturiste”, dar nu am optat pentru masuri radicale (anumite tipuri de post), care, din experienta pot sa spun, secatuiesc orgamismul, nu il ajuta. citeste tot articolul

baruc.ro – Opinii si sfaturi privind tratamentele „naturiste” (pentru doamna Dorina Szabo si nu doar)

| Articole / Stiri |
Despre autor
-