999
Views

Dupa o zi de dialog, exprimare de opinii pro si contra, incurajari de a vota intr-un fel sau altul, sesiuni de rugaciune personala sau in grup, delegatii la a 60-a Sesiune a Conferintei Generale in San Antonio si-au exprimat votul in mod secret.  Fiecarui delegat i s-a scanat ecusonul si i s-a inmanat buletinul de vot. Dupa ce fiecare a incercuit raspunsul dorit si l-a depus in una dintre urnele de votare, voturile au fost numarate.

Numarul total de voturi: 2363

Numarul voturilor pentru: 977

Numarul voturilor impotriva: 1381

Numarul abtinerilor: 5

Intrebarea adusa inaintea plenului delegatilor a fost: „Este potrivit pentru Comitetele Executive ale Diviziunilor, potrivit cu teritoriul pe care il slujesc, sa hirotoneasca femei pentru lucrarea de pastoratie?”

In ciuda diferentelor de opinie si a pasiunii cu care pozitia unora a fost presentata, tonul a fost unul calm si atitudinea delegatilor si a liderilor care au condus lucrarile a fost in general una de curtoazie si respect reciproc.

Cum va afecta acest vot diviziunile/uniunile care au hirotonit deja sau planuiesc in continuare sa hirotoneasca femei ca pastor, ramane de vazut.

Dumnezeu sa calauzeasca in continuare biserica Sa in unitate in diversitate.

AdiAmar

FinalVote

Majoritatea delegatilor spun NU diversitatii in ce priveste Hirotonirea Femeii la nivel de Diviziune

| Articole / Stiri |
Despre autor
-