Views

Dacă ți-ai propus ca anul ce vine să citești în fiecare zi Devoționalul, acum ai la dispoziție site-ul devotionale.ro_logo_2016www.devotionale.ro locul unde vei găsi toate devoționalele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Devoționalul zilnic

Devoționalul pentru femei

Devoționalul de seară

Devoționalul pentru tineri

În plus, te poți abona să primești în fiecare zi un e-mail cu textul devoționalului, sau să îl citești direct pe site iar dacă ai sărit peste o ocazie sau vrei să recitești paragrafele interesante poți citi devoționalele precedente pe site.

De asemenea, direct din site poți face o recomandare/share prietenilor tăi să citească același material cu tine, urmând să discutați pe acea temă sau, în cazul în care ești absolut sigur că va aprecia acest lucru, poți face un cadou pentru o persoană dragă înscriindu-l la newsletter. Desigur, fiecare abonat are psobilitatea deabonării dacă din anumite motive gestul nu a fost apreciat.

Poți ajuta la răspândirea Veștii Bune prin publicarea pe rețelele de socializare și suflete prețioase pot fi câștigate prin gesturi simple, manifestate cu dragoste și interes.

Site-ul devotionale.ro a fost dezvoltat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova Departamentul de Comunicare, în colaborare cu Directorul asociat al Departamentului de Tineret al Uniunii Române – Benjamin Stan și este conceput mai ales pentru cei care folosesc tehnologia în fiecare zi (telefonul, tableta, laptopul).

Nicolae Alexandru

Sursa: AARC

Invitatie la studiu: www.devotionale.ro – un nou site pentru studiul personal

| Articole / Stiri |
Despre autor
-