Instalati Intercer Pro App de la Apple Store (iPhone/iPad) si de la Google Play (Android)

458
Views

Din 2012 Intercer ofera app-ul Intercer pentru diverse dispozitive mobile. Din Iunie 2014 am pregatit un nou app pentru Intercer la Apple Store, disponibil pentru iPhone si iPad, cat si la Google Play, disponibil pentru Android.

App-ul Intercer va ofera: Stirile Intercer, programele de la Intercer Tv, postarile de la Facebook si Twitter, video de la Youtube, stiri in limba engleza, inscriere la newseltter, fotografii de la Instagram si altele.

Puteti sta in contact cu noutatile Intercer si totodata puteti sustine activitatea Intercer prin cumpararea app-ului Intercer, care costa doar $1.99 USD. (pretul poate varia pe parcurs in functie de evolutia valutara)

App-ul Intercer poate fi descarcat de la App Store sau de la Google Play cautand cuvantul intercer, sau direct de la adresele indicate mai jos. De asemenea, puteti da click pe bannerele de mai jos pentru a descarca fiecare versiune.

https://itunes.apple.com/us/app/intercer-resurse-crestine/id877601923?mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conduit.appv2_2bd738e7b96547c49c0a04d14a77df48.app

Descarcati App-ul Intercer Pro de la Apple Store - pentru iPhone si iPad  Descarcati App-ul Intercer Pro de la Google Play - pentru Android

Va multumim,

Echipa Intercer

 

Instalati Intercer Pro App de la Apple Store (iPhone/iPad) si de la Google Play (Android)

| Articole / Stiri |
Despre autor
-