48
Views

Pe partea de proiecte umanitare ne vom concentra atentia in urmatoarea perioada pe copii bolnavi de cancer si leucemie. Aceste cazuri umanitare sunt grave, de viata si de moarte. In acelasi timp, viata acestor copii poate fi salvata numai cu tratament sau interventii chirurgicale in strainatate care necesita foarte multe fonduri. Insa, statul roman ofera posibilitatea asociatiilor umanitare sa stranga fonduri prin fiecare angajat din mediul privat sau de stat care directioneaza 2% din impozitul pe venit catre respectiva asociatie. La acest sistem de donatii apelam si noi in mod prioritar incepand cu acest an, pentru ca prin directionarea a 2% din impozitul pe venit pot veni in conturile noastre sume importante pe care apoi sa le folosim pentru copii bolnavi de cancer si leucemie.

,,Directioneaza 2% din impozitul pe venit datorat statului” este o donatie care NU TE COSTA NIMIC. Practic, fiecare dintre angajati platesc statului acest impozit.

Pentru cei care doriti sa directionati 2% din impozitul pe venit catre asociatia noastra, va rugam sa descarcati formularul de la meniul de sus ,,2%” si sa parcurgeti pasii expusi acolo.

In felul acesta veti contribui la salvarea copiilor bolnavi de cancer si leucemie fara sa va coste nimic.

Va multumim ca sunteti partenerii nostri

Echipa Maranatha Romania

www.maranatharomania.ro

Directioneaza 2% din impozitul pe venit pentru copii bolnavi de cancer si leucemie

Despre autor
-