286
Views

CRONICA IDEILOR
The Catholic University of America
COMMENCEMENT 2015 – WASHINGTON – DC – USA

Motto: “Decat o viata intreaga cioara mai bine o vara vultur” – arh. Gheorghe Petrescu Autori: Arh. Gheorghe si Stanuta Petrescu, World Youth Foundation, Washington, DC. USA – Sponsor: Adrian Dobrovolschi – USA

Luna Mai, in toate scolile Americane de calibru, au loc, ceremonii de decernare a diplomelor de finalizare a unor ani de studii intr-un domeniu sau altul, dupa obtinerea in prealabil a diplomei de Bacalaureat. Apoi urmeaza celelalte trepte ale invatamantului superior American din marele univers diversificat al, Statelor Unite ale Americii. Printre Universitatile de prim rang din acest univers se afla la loc de cinste si CUA University din capitala balaurului American, Washington, DC, USA. O Universitate Federala, datorita locului unde se afla, fiind prin nasterea ei, mana dreapta a Vaticanului. Aici in aceast loc peste ceva timp, vom primi vizita noului papa de la Vatican. Va fi un punct crucial in viata bisericeasca a planetei pamant. Se vor lua decizii importante si se vor accelera clar si fara echivoc, implinirea profetiilor, ca o continuare a evenimentelor ce au avut loc in decursul veacurilor, cu cele ce vor urma in urmatoarea perioada de timp. Personal, am incheiat un ciclu de trei mastere in aceasta oras federal, Washington, DC.

1.In Octombrie 2009 am graduat cu un:”Master of Architecture”. CUA.

2.In Ianuarie 2015 am graduat cu un:”Master of Science Civil Engineering”. CUA.

3.In Mai 2015 am graduat cu un:”Master of Science Engineering Management”. CUA.

4.Continui Doctoratul cu tema: „The Vertical Theory”. Architecture, Structure & LEED.

Acum, dupa definitivarea studiilor americane la nivel de „master”, cu ceva eforturi de toate culorile inclusiv, cele financiare, vreau sa-i multumesc Domnului, pentru tot ce a facut pentru mine si sotia mea (iepurasu). Ea a fost suportul moral la tot ce am facut pe aceasta scara academica in acest Univers American.”Pana aici ne-a ajutat Dumnezeu”.

P1120632

Imaginea #1. 1970-1976 „Bachelor and Master of Architecture”, la Instututul de Arhitectura „Ion Mincu” din Bucuresti, Romania, Europa. „Diplomat Arhitect”.

braila 1977-1

Imaginea #2. 1989 „Arckitekt”, Dusseldorf, NordRhein – Westfalen, Germany, Europe..
1990 „Diplom-Ingineer”, Dusseldorf, NordRhein – Westfalen, Germany.

ghe-petrescu-computer-aided-drafting

Imaginea #3. 1992-1993 „Computer Aided Drafting”, Architectural Design, Structural Design, Piping Design, Electrical Design, Gwinnett Colege of Business, Georgia, USA. Graduate October 1993.

ghe-petrescu-master-of-architecture

Imaginea #4. 2005-2009 „Master of Architecture”, Digital Media, The Catholic University of America, Washington, DC, USA. Graduate October 2009.

ghe-petrescu-master-of-science-in-civil-engineering

Imaginea #5. 2010-2015 „Master of Science in Civil Engineering”, Construction, The Catholic University of America, Washington, DC, USA. Graduate January 2015.

ghe-petrescu-master-of-science-in-engineering-management

Imaginea #6. 2010-2015 „Master of Science in Engineering Management”, Management, The Catholic University of America, Washington, DC, USA. Graduate May 2015. Imaginea a doua reprezinta suportul meu si dragostea mea din anul 1977 pana in prezent, sotia mea, amanta mea, tiitoarea mea, etc., Stanuta PETRESCU. Un gand pentru pentru generatia din care fac parte. Nu conteaza varsta, dar eu fac parte impreuna cu sotia mea, din lumea noua actuala electronico-computerizata. Am studiat ani de zile, amandoi, pentru aceasta pregatire academica a anilor 2015, si pe mai departe, vom continua sa studiem si sa lucram in acelasi timp, ca sa cucerim alte si alte piscuri ale stiintei, tehnicii, artei, in aceasta lume nebuna, dar, frumoasa cu Isus. Amin!

CRONICA IDEILOR-The Catholic University of America-COMMENCEMENT 2015-Washington, DC, USA

| Articole / Stiri |
Despre autor
-