334
Views

 

CRONICA IDEILOR 12

„FEMEIA IN ALB” SAU „BISERICA LUI ISUS HRISTOS”

Ultimul Episod

Motto: “Decat o viata intreaga cioara mai bine o vara vultur” – arh. Gheorghe Petrescu

Autori: Arh. Gheorghe si Stanuta Petrescu, CUA University, Washington, DC, SUA.

Sponsor: Adrian Dobrovolschi

Apocalipsa 12: 1, 17:”In cer s-a aratat un semn mare; o femeie invaluita in soare, cu luna sub picioare, si cu o cununa de dousprezece stele pe cap”.Femeia in alb din Apocalipsa, reprezinta Biserica lui Isus Hristos, din orice semintie, limba sau popor. Aceasta femeie in alb, este mireasa lui Isus Hristos, pentru care si-a dat viata pentru ea. Este, Biserica multiculturala a ramasitei semintiei ei, ce poarta pe cap o cununa cu dousprezece stele, reprezintind, cei doisprezece patriarhi, cele dousprezece semintii ale poporului Israel, si nu in ultima instanta pe cei doisprezece apostoli? Aceasta Biserica a fost: „rascumparata, dintre oameni, ca cel dintai rod pentru Dumnezeu si pentru Miel. Si in gura ei nu s-a gasit minciuna, caci este fara vina inaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu.”

            Albul, este culoarea dominanta in arsenalul oricarei compozitii de arhitectura, sculptura, arta monumentala, basorelief, mozaic, desen, pictura, grafica, gravura, ceramica, fotografie artistica, imagine film, artizanat, si lista continua. Albul, reprezinta, lumina, vindecare, nou, neatins, puritate, fara pacat, sinceritate, suava, robustete, pace, impacare, liniste, inocenta, curatenie, sobrietate, inviorare, echilibru in lumea culorilor si altele. In contrast cu celelalte culori, albul domina spatiile siderale. Pe pamant, albul este patat de pacat, sange si moarte. Cu toate acestea, albul, ramane un simbol al descatusarii omului din moarte la viata. Femeia in alb, este, Mireasa lui Isus Hristos.

Osea 2, 19-20:”Te voi logodi cu Mine pentru totdeauna; te voi logodi cu Mine prin neprihanire, judecata, mare bunatate si indurare; te voi logodi cu Mine prin credinciosie, si vei cunoaste pe Domnul!”Sant cuvinte venite din cer, ce se indreapta spre noi oamenii din orice semintie, limba si popor. Foarte multi cercetatori se minuneaza la ideea ca, aceasta femeie simbol, adica aceasta Biserica a lui Isus Hristos din orice semintie, limba si popor, este o ramasita a planetei pamant, ce, a pastrat Poruncile lui Dumnezeu si Marturia lui Isus Hristos, este vazuta, „in cer”.

            Efeseni 2, 6:”El ne-a inviat impreuna, si ne-a pus sa sedem impreuna in locurile ceresti, in Hristos Isus”. Deci aceasta Biserica a ramasitei este de obarsie cereasca, si prin credinta ea traieste in locurile ceresti. Coloseni 1, 13:”El ne-a izbavit de sub puterea intunericului, si ne-a stramutat in Imparatia Fiului dragostei Lui”. Apoi, aceasta Biserica multiculturala, de pe planeta pamant, care pazeste Poruncile lui Dumnezeu si Marturia lui Isus, este o parte a marii familii a lui Dumnezeu, care include toate ostirile ceresti. Efeseni 3, 14-15:„Iata, de ce zic, imi plec genunchii inaintea Tatalui Domnului nostru Isus Hristos, si din care isi trage numele orice familie, in ceruri si pe pamant”.

            Femeia este invaluita in soare. Aici soarele este un simbol, el este o sursa de lumina. Isus Hristos este „Soarele Neprihanirii”.”Maleahi 4, 2:„Dar pentru voi, cari va temeti de Numele Meu, va rasari „Soarele Neprihanirii”, si tamaduirea va fi supt aripile Lui; veti iesi, si veti sari ca viteii din grajd”. In contrast, Biserica ramasitei lui Isus Hristos, este biruitoare deoarece ea nu s-a intinat cu nimic rau pe planeta pamant. A ascultat de Cele 10 Porunci si de Marturia lul Isus Hristos, pana la capat. Asa a iesit ea biruitoare prin Isus Hristos. Femeia in alb, este Mireasa lui Hristos care si-a dat viata pentru ea, iar satana, este infrant pentru totdeauna, si nu are nici o putere asupra ramasitei lui Isus Hristos, asteaptand, marea finala a zdrobirii lui de catre, Tatal Ceresc..      

            „Si balaurul, maniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintiei ei, care pazesc poruncile lui Dumnezeu, si tin marturia lui Isus Hristos.”

„Sa ne bucuram, sa ne veselim, si sa-I dam slava! Caci a venit nunta Mielului; sotia Lui, adica Biserica multiculturala a ramasitei, s-a pregatit”.

            „Cel ce adevereste aceste lucruri, zice:”Da, Eu vin curand”. Amin! Vino, Doamne Isuse! Harul Domnului Isus Hristos sa fie cu voi cu toti ! AMIN!

Imaginea grafica reprezinta „Femeia in Alb”, Biserica Ramasitei care pazeste Poruncile lui Dumnezeu si Marturia lui Isus Hristos. Are luna supt picioare, este imbracata in alb imaculat, cu o corana de dousprezece stele pe cap, neintinata cu nimeni, cu o fata expresiva de biruitoare, inconjurata cu dragoste de o oaste cereasca. Ea, este mireasa Mielului de Jertfa, care si-a spalat hainele in Sangele varsat pe Golgota. Femeia in alb, reprezinta, glasul martirilor torturati si macelariti in diferite perioade ale istoriei. Altii au murit de foame, altii arsi de vii pe rugul aprins, altii supusi la munci supraomenesti pana si-au dat sufletul, iar multi dintre ei au fost torturati pe roti special construite pentru nesupunere si inchinare. Ei sant biruitorii Neamurilor.

            Ce facem noi, cei din ultima generatie a unui sistem de neascultare si dementa ce intrece orice veac de existenta pe acest pamant. „Mai exista credinta pe pamant”? Mai catarim in cumpana credintei noasrte adevarurile fundamentale ale Adevarului? Mai comunicam cu Cel din Ceruri dimineata, la pranz si seara? Decalogul si Marturia lui Isus Hristos, au ramas nestirbite in mintea noastra? Anul 2014 este mai religios in Isus Hristos sau nu va mai fi nimic religios? Santem mai aproape de Rai sau de Iad? Va veni o zi mareata, cand pe nori vom vedea pe Isus Cel Rastignit si Inviat din morti si ne vom vedea cu totii in, Marire spre vesnicii in veci Amin!

           

           

CRONICA IDEILOR 12 – „FEMEIA IN ALB” SAU „BISERICA LUI ISUS HRISTOS”

| Articole / Stiri |
Despre autor
-