358
Views

2. Echipa din MoldovaÎn perioada 13-21 februarie, 14 studenți de la Institutul Teologic Adventist au susținut un program de prezentări biblice în Republica Moldova. Proiectul a fost coordonat de capelanul Institutului Teologic Adventist, pastorul Benjamin Stan. Din echipa de misiune a făcut parte și pastorul Marius Munteanu, președintele Uniunii de Conferițe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România. Titlul generic al temelor prezentate a fost: Posibilități incredibile. Impresiile împărtășite de câțiva dintre cei care s-au implicat în acest proiect sunt mărturii despre momentele trăite în acest timp de slujire:

“Dupa 11 zile in Republica Moldova, echipa Institutului Teologic Adventist, s-a întors in campus. Experiențele avute cu Dumnezeu în aceste 10 ocazii de evanghelizare în toate cele 16 localități din Uniunea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Republica Moldova au încălzit inima noastră. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și celor care ne-au ajutat. Mulțumim lui Dumnezeu care a făcut totul posibil.” Benjamin Stan, pastor.1. Afis prezentari Moldova

“Am reușit cu greu să trec peste perioada de acomodare și să mă pregătesc pentru program. Susținerea de care m-am bucurat din partea colegilor și a persoanele din biserica în care am lucrat a contat foarte mult. Oamenii din biserică au fost foarte primitori și au făcut tot ce au putut ei mai bine. Am multe experiențe frumoase, mă simt implinit că am reușit să închei cu bine acest program și pentru toate acestea îi sunt recunoscător lui Dumnezeu.” Daniel Nițu, student anul III, Teologie Pastorală.

“A fost o lucrare solicitantă care m-a mobilizat exemplar. M-am bucurat că între participanții la program a fost și un coleg de clasă din timpul liceului. El a fost plăcut surprins de vizita mea, mai ales pentru că experiența lui religioasă trecea printr-un impas. Întâlnirea noastră prin mijlocirea mesajului Evangheliei a rămas pentru noi o dovadă că există un Dumnezeu iubitor care ne cheamă la El și apoi ne trimite cu mesajul Lui.” Silviu Dănăilă, student anul III, Teologie Pastorală.

Deplasare în siguranță, absența situațiilor care ar fi putut aduce evenimente neplăcute, lucrul în echipă cu pastorii locali, dar mai ales răspunsul participanților la mesajul biblic sunt doar câteva dintre binecvântările acestui proiect. De asemenea, această vizită a contat în mod pozitiv pentru întreținerea și dezvoltarea relației de colaborare cu membrii bisericii Adventiste din Republica Moldova.

Conferințe biblice susținute în Republica Moldova de studenți ai Institutului Teologic Adventist

| Articole / Stiri |
About The Author
-