244
Views

In ultimii ani, piata de Biblii din Romania s-a extins din ce in ce mai mult. Daca in trecut in Romania se puteau gasi doar cateva modele de Biblii, in mod special cartonate si simple, astazi se gasesc zeci de modele de toate marimile si culorile, mai ales imbracate in piele. Pentru cei care isi aduc aminte, in urma cu cativa ani, pentru a face un studiu biblic aveai nevoie de multe materiale care sa te ajute: concordanta biblica, harti cu zonele si evenimentele biblice, comentarii biblice verset cu verset sau asupra cartii, etc. Mai mult decat atat, chiar si aceste materiale de studiu biblic erau destul de greu de gasit, ele fiind mai mult folosite la facultatile de teologie, nefiind foarte accesibile publicului larg. Astazi insa lucrurile s-au schimbat. Atat oferta de Biblii cat si de carti de studiu biblic este foarte mare. Au aparut multe edituri crestine in Romania, oferta de carte s-a imultit foarte mult, cea de Biblii de asemenea.

Printre modelele de Biblii a aparut si Biblia de studiu pentru o viata deplina. Un model de Biblie care se afla la indemana oricui si care incearca sa cuprinda cat mai multe materiale de ajutor in studiu biblic dintre cele amintite mai sus. De asemenea, aceasta este imbracata in piele de cea mai buna calitate, si se poate gasi cu fermoar sau fara fermoar. Variantele de Biblia de studiu pentru o viata deplina au marimea de 22 de cm pe 17 cm.

De ce este atat de speciala acest model de Biblie?

Biblia de studiu pentru o viata deplina se diferentiaza de alte modele prin faptul ca ofera note explicative pe fiecare pagina a ei. Fiecare pagina ne ofera informatii pretiose despre evenimentele, personajele, zonele, etc care apar pe cuprinsul respectivei pagini pe care noi tocmai am citit-o.

Biblia de studiu pentru o viata deplina are margini aurii si index pe lateral, ceea ce ne ajuta sa gasim mai usor fiecare carte a Bibliei.

La fiecare inceput de carte biblica, Biblia de studiu pentru o viata deplina ne ofera informatii despre autor, perioada in care a fost scrisa cartea, contextul, ideile principale, personajele principale si multe alte informatii.

Biblia de studiu pentru o viata deplina dispune de o bogata concordanta biblica. Pana nu demult, aveam nevoie de alte carti care cuprindeau concordanta biblica. Acum, Biblia de studiu ne ofera acest lucru si ne ajuta sa gasim repede orice cuvant importanta din Biblie, usurandu-ne studiul biblic.

Multe alte unelte de studiu mai cuprinde Biblia de studiu pentru o viata deplina, insa pe restul va lasam pe dvs sa le gasiti.

Oferta completa de Biblii de studiu pentru o viata deplina o puteti gasi pe Libraria de Biblii: www.librariadebiblii.ro

Va asteptam!

 

Biblia de studiu pentru o viata deplina

About The Author
-