282
Views

acoperis-bordei-romania

Valentin Bota din Brasov a inceput proiectul „Satul celor 70 de bordeie„. Iata cum descrie Valentin inceputurile acestei activitati.

Lucrez din 2003 ca voluntar in Serviciul Umanitar pentru Penitenciare  www.asup.ro   Aceasta organizatie are filiale in toate judetele si deserveste peste 40 de Penitenciare din Romania. Scopul asociatiei este reintegrarea detinutilor in societate. La sfarsitul anului 2009 am organizat la Penitenciarul Codlea un program artistic pentru 16 detinuti carora le-am adus sotiile si copiii sa participe impreuna la programul de Craciun. In total au fost peste 130 de persoane la acest eveniment. Fiecare voluntar SUP a adus cu masina sa copii si mame din diferite localitati pentru a se intalni cu tatii lor. Mie mi-a revenit sarcina sa aduc doua mame cu cate 4 copii (in total 10 persoane) in vizita la tatii lor din Penitenciar. Aceste mame cu copii locuiesc in Satul 70 si in felul acesta am facut cunostinta cu acest catun. Am fost impresionat de viata de aici si am decis sa lucrez pe termen lung intre ei, mai ales pentru copii. Ei merita o viata mai buna.

Activitatea in Satul celor 70 de bordeie se focalizeaza in urmatoarele trei directii:

A. Educatia copiilor.
B. Cresterea nivelului de trai al familiilor.
C. Educatia adultilor

„Ajută un copil” este o inițiativă umanitar-socială în favorea copiilor defavorizați din România. La inceputul lui 2015 proiectul continua cu inlocuirea acoperisurilor unora dintre aceste bordeie. Cititi mai jos detalii si cum puteti ajuta.

Copii sub acoperis de nylon

Trebuie facut ceva pentru aceste casute din Satul celor 70 de Bordeie. Copiii din ele sufera atunci cand ploua, cand ninge si cand bate vantul.

Alege o casuta si ajuta-ne sa o acoperim! Dati click aici sau pe imaginea de mai jos pentru detalii.

Copii sub acoperis de nylon

Echipa Intercer

 

Acoperisuri pentru „Satul celor 70 de bordeie”

| Articole / Stiri |
Despre autor
-