30
Views

01/01/09 13 FAMILII AU PRIMIT LEMNE DE FOC - REALIZAT

Pentru a doua oara consecutiv www.maranatharomania.ro a organizat o actiune de ajutorare cu lemne de foc pentru mai multe familii sau persoane singure invarsta si sarace, din judetul Arad, Caras Severin, Piatra Neamt si Teleorman. Astfel, in atentia noastra au fost 13 familii. Proiectul a inceput odata cu intrarea in luna noiembrie, aveam nevoie de 6 000 ron si ne gandeam de unde vor veni avand in vedere ca aveam si alte proiecte sociale si misionare.
Fara sa facem nici un fel de promovare pe intercer si pe site-ul nostru, primii bani au ajuns printr-o cunostinta de la un frate din Austria. Dupa promovarea proiectului pe site si intercer, in cateva zile s-a strans aproape toata suma necesara. Dupa ce am cheltuit suma stransa, mai aveam nevoie de 500 euro ca sa finalizam proiectul, si nu stiam de unde vor veni, pentru ca hotarasem sa nu mai punem anunturi. Dar Domnul din nou a intervenit, o sora din Dragasani, care a auzit de la o alta persoana de acest proiect, ne-a sunat si ne-a oferit restul sumei de care aveam nevoie. Multumim Domnului ca si de data aceasta a intervenit si ne-a ajutat sa aducem o raza de speranta si bucurie in 13 familii.

Albumul foto il puteti vedea la link-ul:  http://www.maranatharomania.ro/social-umanitar/13-familii-au-primit-lemne-de-foc-realizat.html

13 FAMILII AU PRIMIT LEMNE DE FOC – REALIZAT

Despre autor
-