40
Views

Vino în COPILANDRIA

– Oraşul în care COPIII AJUTĂ COPII –

Duminică, 19 decembrie 2010, braşovenii sunt invitaţi în Copilandria, oraşul în care copiii ajută copii. Evenimentul va avea loc între orele 10.00 – 16.00 la Sala Sporturilor şi precede Concertul Caritabil “O noapte Sfântă” (18.00 – 20:30) în cadrul căruia se vor strânge donaţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă pentru 70 de familii din localitatea Hetea de lângă Braşov.

Manifestarea cuprinde mai multe secţiuni la care sunt invitaţi să se înscrie orice elev din instituţiile de învăţământ primar, gimnazial sau liceal:

A. Târgul de artă, meşteşuguri şi meserii

Are loc în foaierul Sălii Sporturilor la cadrul a 15 standuri cu specializări. O serie are 50 de minute iar un stand poate fi ales doar de catre grupuri preconstituite de câte 12 elevi + 1 profesor.

B. Povocările adolescenţei:

Grupuri prestabilite de câte 12 adolescenţi vor primi prin tragere la sorţ diferite sarcini civice care cer cooperarea membrilor echipei. Durata necesară rezolvării provocărilor: aproximativ doua ore.

C. Concursul de creaţie: COPIII AJUTĂ COPII

Termen de predare a lucrarilor: vineri, 17 decembrie, ora 12.

Cele mai reprezentative lucrări vor fi premiate în cadrul Concertului Caritabil de Crăciun “O Noapte Sfântă” care va începe la ora 18.00 iar diplomele vor fi emise de Ministerul Învăţământului şi Asociaţia Exploratori pentru Viitor.

Tema concursului ” Ajută pe cei din jur, în special copiii defavorizaţi”.

Prin “defavorizaţi” se înţelege: copiii abandonaţi de părinţi, copiii săraci, fugari de acasă, lăsaţi în ţară de către părinţii care lucrează peste hotare, copiii aparţinând diverselor etnii şi grupuri defavorizate, copiii deţinuţilor, copiii drogaţilor, copiii beţivilor, copiii consumatori de alcool, tutun sau droguri, etc.

Lucrările pot fi: eseuri, poezii, picturi, sculpturi, videofilme, prezentari Power Point   sau alte mijloace artistice.

Înscrierile se pot face pana miercuri, 18 noiembrie, ora 15 doar prin e-mail la adresa: diana.do@gmx.at

Organizatori:

Norbert Computer SRL

Asociatia Exploratori pentru Viitor

Coordonator eveniment:

Valentin Bota, 0728-330.901,

valibota@yahoo.com

Vino în COPILANDRIA – Oraşul în care COPIII AJUTĂ COPII

| Social, Tineret |
About The Author
-