28
Views
Sunt în Piaţa Alba Iulia. Stau blocat într-o maşină albastră, asta după ce preşedintele ţării a trecut cu a sa coloană oficială prin zonă. Şi a paralizat tot. Şi cum am văzut alaiul prezidenţial, m-am gândit fără să vreau la…
 
traian_basescuAcum câteva săptămâni, preşedintele României – în carne şi oase (şi câteva haine) – Traian Băsescu, a vizitat o biserică adventistă din Spania. Trec peste inutilul amănunt că am primit pe messenger cel puţin 60-70 de anunţuri de genul: „Băsescu la biserica Adventistă”, urmat apoi de alte 90-100 de link-uri spre un site unde era şi partea video. Evident, după o asemenea strategie de marketing (întâi anunţi cu surle şi trâmbiţe produsul şi apoi îl lansezi), am dat click pe link. Şi m-am uitat.
 

Oamenii îmbrăcaţi la patru ace. Pastorul care era vizibil emoţionat. Tineri care îşi pregăteau aparatele foto. Oameni maturi care încercau să prindă un loc cât mai bun în faţă pentru a da mâna cu preşedintele României. Copii care, deşi nu înţelegeau însemnătatea unui asemenea eveniment, se îngrămădeau claie peste grămadă în mulţime. Cu câteva zeci de minute înainte de sosirea coloanei oficiale, totul era pregătit.
 

› citește în continuare

Titlu provizoriu – 2 –

Despre autor
-