37
Views
PortretUtilizând un anumit stil în îmbrăcăminte, un bărbat vorbeşte de fapt despre el. A avea stil înseamnă a-ţi crea echilibru, armonie, atitudine şi să te îmbraci în funcţie de personalitatea ta.

În acest articol, doresc să fac “cunoştinţă” bărbaţilor cu acest element important. Odată făcut cunoscut, bărbaţii vor fi de-a dreptul încântaţi de cunoştinţă. Este vorba despre STIL!

A avea stil, contrar opiniei generale, nu înseamnă să ieşi în evidenţă cu o haină extraordinară care este în trend. Stilul nu are de-a face cu luxul, cu banii sau cu moda. Ţine doar de cât de mult sau cât de puţin vrei să spui despre tine!

Unul dintre cele mai importante aspecte în crearea propriului stil este de a rămâne sincer cu tine însuţi. Dacă te simţi incomod purtând o anumită ţinută, cu siguranţă că alegerea pe care ai făcut-o este una greşită. Chiar dacă stilul tău nu este în prima linie a modei, mai bine păstrează-l decât să te vezi mergând pe stradă într-o haină care nici măcar nu te prinde.
Odată ce îţi vei crea propriul stil, vei descoperi că nu trebuie să te zbaţi prea mult. Totul va fi natural atunci când îţi vei alege o ţinută. Există o paletă destul de variată în alegerea unui stil vestimentar. Ideea este ca fiecare dintre noi să se oprească la ceea ce îl avantajează. Sunt unii bărbaţi care combină mai multe stiluri. Şi acesta este un stil!

› citește în continuare

Revista Re:spiro – Se poartă stilul masculin

Despre autor
-